Login

Een overhemd voor iedere gelegenheid

Gepubliceerd: 2014-01-16 14:23:31 | Door dmonline | 1190x bekeken |

Op zoek naar een overhemd voor iedere gelegenheid? Wij vertellen je hier graag meer over.

In feite kun je een overhemd dragen tijdens welke gelegenheid dan ook. Er zijn vele varianten verkrijgbaar. Van getailleerde overhemden tot een klassiek overhemd voor onder een pak. De herenmode wordt eigenlijk gekenmerkt door deze allrounder onder de kleding. Bij veel mensen springen de Italiaanse overhemden er uit als ze een favoriet overhemd moeten noemen.

Waarom zijn Italiaanse overhemden zo populair? 

Italiaanse kleding is wereldwijd gezien altijd al populair geweest. De Italiaanse modehuizen zijn globaal vermaard en de gerenommeerde merken die uit Italië komen zul je in ieder land kunnen kopen. En dat het niet om een modegril gaat is duidelijk. Al enkele decennia zijn deze merken populair onder voornamelijk mensen die zich westers kleden. Dus ook in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en Azië wordt deze kleding veel gedragen.

Hetzelfde geldt dus ook voor Italiaanse overhemden. Overhemden worden door (oudere) mannen veel gedragen. Het is een perfect kledingstuk voor het bovenste deel van het lichaam. Eigenlijk is het overhemden al tientallen jaren veel gedragen. Ondanks dat een overhemd vaak hetzelfde lijkt, zijn er vele varianten. Zo kun je een getailleerd overhemd kopen en ook de boorden zijn verschillenden. Een wit boord wordt bijvoorbeeld veel gedragen door Amerikaanse mannen of mannen die Amerikaanse herenmode mooi vinden.

Andere varianten zijn het Cut Away Boord overhemd, het vadermoordenaar overhemden, het button Down Boord overhemd, het klassiek Boord overhemd en het hoge boord overhemd. Eigenlijk verdient het Italiaanse overhemd een eigen classificatie. Deze soorten overhemden kun je over het algemeen bij de beter winkels kopen en ook online zijn er verschillende aanbieders.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDmonline


Like deze focus


Naar boven
Feedback