Login

Een omheining plaatsen: waar kies je voor?

Gepubliceerd: 2014-07-02 07:52:09 | Door freekkanters | 861x bekeken |

Wanneer je een omheining wilt plaatsen rond je tuin of bedrijfspand zijn er diverse mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld een afsluiting zonder onderhoud maar wel een die goed beveiligd of wil je eerder dat deze mooi is en vooral een rol speelt om je woning en tuin er mooier uit te laten zien?

Naast de functie van de diverse omheiningen speelt natuurlijk ook het budget een grote rol. Naast het aanschaffen van de omheining wil je natuurlijk ook dat deze netjes geplaatst wordt en afhankelijk van de gekozen materialen zit ook hier veel verschil in. Tijd om naar de mogelijkheden te kijken dus!


Een betonnen omheining

Wanneer je kiest voor een betonnen omheining kies je voor stevigheid, onderhoudsvriendelijk en privacy. De plaatsing van beton dient echter wel bijna altijd machinaal te gebeuren vanwege de zwaarte en er zal een fundering dienen te worden voorzien.


Draadafsluiting

Draadafsluiting heb je er in diverse soorten en maten, Dit is veruit de meest onderhoudsvriendelijke vorm van afsluiting en vaak ook wast goedkoper. De meest bekende draadafsluiting is echt het hekwerk met de ruitjes. Draadafsluiting kan snel worden geplaatst en is doorkijkend wat het vaak ook een veilige keuze maakt omdat zo wordt voorkomen dat je woning of bedrijfspand vanaf de weg niet te zien is.


Opgevulde korven

Een trend die we de afgelopen jaren steeds meer zien zijn metalen korven welke worden opgevuld met stenen of houtschors. Dit vraagt om een sterke fundering wanneer gebruikt wordt gemaakt van stenen maar is wel gemakkelijk zelf te plaatsen.Een houten schutting

Deze worden uiteraard gemaakt van natuurlijk materiaal al heb je nu ook vele hout-look afscheidingen welke uit PVC bestaan. Hout is bijzonder gschikt als tuinafsluiting en er zijn ook allerlei verschillende houtsoorten welke kunnen worden gebruikt. Het soort hout en de afmetingen zijn erg bepalend voor de prijs en de levensduur kan lopen van 10 tot zelfs 75 jaar!Een Haagafsluiting

Een haag is een prima manier om een natuurlijke afrastering te plaatsen. Nadeel is dat het vaak heel wat jaren kost voordat de haag voldoende afsluitend is en goed genoeg is gegroeid om een echte afsluiting te vormen. Vaak


Sierhekwerk

Sierhekwerk is vaak gemaakt van ijzer en is te verkrijgen in allerlei verschillende soorten en maten. Vaak kan sierhekwerk zelfs nog custom-made worden gemaakt. Sierhekwerk kan behoorlijk aan de prijs zijn en dient regelmatig opnieuw te worden gecoat. Anderzijds kan sierhekwerk wel een imposante en luxe uitstraling geven.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Hekwerk spuitbus lak 400ml Antraciet (RAL 7016)

Hekwerk spuitbus lak 400ml Antraciet (RAL 7016) kopen

Vond u "Een omheining plaatsen: waar kies je voor?" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen
Startset bestaande uit: Paal rond, Eenstaafsmat, Dubbele poort, Eenstaafsmat, Paal rond L = 725 cm H. 125 cm

Startset bestaande uit: Paal rond, Eenstaafsmat, Dubbele poort, Eenstaafsmat, Paal rond L = 725 cm H. 125 cm kopen

Vond u "Een omheining plaatsen: waar kies je voor?" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFreekkanters


Like deze focus


Naar boven
Feedback