Login

Tuniek

Gepubliceerd: 2014-01-28 12:49:02 | Door franceska | 1309x bekeken |

Een lange reis naar Woodstock

Mijn reis begon in San Francisco, ik was al lang niet op vakantie geweest. Mijn twaalf jaar lange relatie was verbroken, ik moest er even tussen uit. Even geen zorgen aan mijn hoofd, geen vrienden om je heen die constant vragen, red je het wel?

Weg uit de drukte

Tuniek

Het was een warme zomerdag in San Francisco, de bus stond vroeg in de ochtend al op mij te wachten. Het zou die dag een lange busreis worden, die zich zou afleggen tussen hoge bergwanden en diepe afgronden. Ik was de drukte van de stad zat en wilde nu terugkeren de natuur in. Na een rit van vijf uur rijden belandden we in een klein dorpje genaamd Carmel. Dit pittoreske dorpje viel in de schaduw van kleurrijk groene olijfbomen en werd omsingeld door stekelige cactussen. 

Pittoresk centrumpje

Ik liep het kleine centrumpje in die was opgebouwd uit grote stenen en mooie houten balken.

In de binnentuin van het centrumpje vond je tal van winkeltjes met in het midden een bloementuin vol met bijen. Ik ben bij één van de winkeltjes naar binnen gegaan. Het winkeltje verkocht veel luchtige tunieken en modeaccessoires. Allemaal in de stijl van het dorp.

Prachtige tuniek met een mooi afgewerkte hals

Tuniek

In het winkeltje werd ik hartelijk begroet door een aantal deftige dames. De tunieken die ik in het winkeltje vond waren mooi afgewerkt met in de hals een hip borduursel.

Voor de dagen van mijn vakantie was ik op zoek naar een luchtig tuniek. Een tuniek die zowel in deze zomerse dagen lekker zit en waar ik niet in zweet. Maar tegelijkertijd ook een kunstwerkje is om te dragen. Na wat passen en meten vond ik de ideale tuniek. Hij was roze en afgewerkt met oranje stiksels. De armen waren net elfenvleugels, zo lekker luchtig dat ik hem meteen heb aangehouden.

Een mooie reis om nooit te vergeten

In mijn trendy engelachtige tuniek zette ik mijn reis voort. Dit werd het vervolg op een mooie reis ,een herinnering om nooit meer te vergeten.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFranceska


Like deze focus


Naar boven
Feedback