Login

De periode van het speelgoed is weer aangebroken

Gepubliceerd: 2015-11-04 18:25:02 | Door Sanneb | 724x bekeken |

De periode van het speelgoed is weer aangebroken

Speelgoed is voor veel jeugd en kinderen erg belangrijk. In dit artikel leest u alles over speelgoed!

De maand november is weer aangebroken. Dat betekent dat er weer een drukke periode aan zit te komen voor de speelgoedwinkels. Op zaterdag, 14 november is de intocht van Sinterklaas. Kinderen zullen hun schoen weer mogen zetten en ouders zijn er op aangewezen om weer verschillende cadeaus te kopen om de kinderen tevreden te houden. De speelgoedkrantjes worden vallen weer door de brievenbus en de kids zullen hun wensenlijstje op stellen voor pakjesavond. Maar wat zijn eigenlijk de nieuwste trends in speelgoedland?

De trends op het gebied van speelgoed

De afgelopen jaren heeft het rijdende speelgoed een belangrijke rol gespeeld op het gebied van speelgoed. De waveboards, spacescooters en steps zijn een enorme trend geweest, maar het lijkt nu een beetje afgelopen omdat veel ouders er al één of meer hebben gekocht voor hun kinderen. Wat speelgoed fabrikanten slim doen is hierop inspelen en ze komen nu met accessoires voor deze speelgoedproducten zoals skate ramps (hellingen), waar kinderen met hun steps over heen kunnen rijden.

Een andere trend is nieuwe vang, schiet en gooi spelletjes. In plaats van de ouderwetse spelletjes is er nu een nieuw soort variant gekomen genaamd de Djubi Slingbal. Het is de bedoeling dat je een balletje wegschiet die je vervolgens zelf met een net kunt vangen. Net iets anders dan vroeger en erg geliefd onder de kinderen.

Creatief, of schietspeelgoed?

Omdat niet iedereen dezelfde interesses heeft is er ook veel variatie in speelgoed. Sommige kinderen willen graag krijten en anderen zijn meer van de oorlogsspelletjes. Erg populair is momenteel de krijtspray. Super leuk om stoepen meer te versieren of om sportveldjes mee uit te zetten en makkelijk te verwijderen met een bezem of een emmer water. Voor de kinderen die van schietspelletje houden zijn er de luchtdruk pistooltjes die zuignapdarts schieten. Erg veilig en leuk voor de actieve kids.


Bron: brinic.nl


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback