Login

De meest functionele babyproducten

Gepubliceerd: 2016-02-17 10:54:51 | Door Femke Nijkerk | 719x bekeken |

Ben jij net papa of mama geworden of ga je het binnenkort worden? Een enorm spannende tijd, zeker als het je eerste baby is. Hopelijk is het een hele leuke tijd en kun je er vooral van genieten. Het ouderschap kent namelijk vooral hele mooie momenten. Helaas heeft het ook iets mindere kanten, die gelukkig minder zwaar wegen dan de liefde voor je kleine. Dit betekent natuurlijk niet dat je jouw eigen leven als papa of mama niet wat kunt vereenvoudigen. Er zijn namelijk tal van producten voor jou en je baby die het leven een stuk gemakkelijker maken. Maar welke producten zijn nu een echte must en zijn praktisch van aard? Wij geven je informatie over twee hele handige producten, die je als (aankomend) papa of mama zullen helpen.

Handig babyproduct: luiertas

De luiertas behoort toch wel tot een van onze favorieten, als je met je baby op pad gaat. Je kunt namelijk al je verschoningsproducten in je standaard tas stoppen, maar dit wordt natuurlijk een rotzooi. Met name Mama heeft nog 20 andere dingen in haar tas zitten, dus dat wordt graaien. Veel praktischer is de luiertas. Deze is speciaal ontworpen om deze producten overzichtelijk in op te bergen. Dat is niet het enige, de luiertas is ook nog eens heel hip en trendy. In allerlei verschillende vormen, maten, kleuren en designs is deze tas verkrijgbaar. De luiertaswinkel heeft een breed assortiment. Kijk snel of er een trendy luiertas voor je bij zit.

Handig babyproduct: voedingskussen

Bij het geven van voeding is het zogenaamde voedingskussen echt onmisbaar. Dit kussen is namelijk de perfecte ondersteuning bij het geven van borstvoeding of kunstvoeding. Je legt je baby op het kussen en jij kunt je geheel focussen op het voeden. Ideaal toch? Daarnaast is dit kussen voordat je kleine is geboren erg functioneel in de laatste fase van je zwangerschap. . Er zijn zowel grote als kleine voedingskussens. De kleine versie kan je makkelijk meenemen. De grotere slangenkussen kan je om je heen wikkelen, wat voor veel dames de voorkeur heeft. Deze zorgen namelijk voor ideale ondersteuning, zowel tijdens als na de zwangerschap. Welke goed bij jou past hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen. Ook is het mogelijk om een leuk ander patroontje voor je voedingskussen te kiezen. De voedingskussenhoezen van veel kussens zijn namelijk apart aan te schaffen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback