Login

De artikelen van de Primark

Gepubliceerd: 2014-08-11 08:41:59 | Door Dfeer | 1192x bekeken |

De artikelen van de Primark

Huishoudartikelen, accessoires, beautyproducten, snoep en kleding. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van de vele producten en artikelen die je kunt vinden bij de winkelketen van Primark. Het maakt niet uit of je een man of vrouw bent, of je opzoek bent naar iets voor de kinderen of voor een baby, de Primark heeft voor ieder wat wils!

De artikelen van de Primark

De Primark winkelketen
De Primark winkelketen zijn ontstaan in 1969 in Dublin. Hier begon voorzitter Arthur Ryan zijn eerste Primark winkelketen. Dat het zo’n groot succes zou worden zou hij van te voren waarschijnlijk nooit hebben gedacht. Zo beschikt de Primark momenteel over meer dan 235 winkels verdeeld over 9 landen waar onder Spanje, Nederland, Portugal, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Het doel
Het doel van de Primark was voornamelijk het verkopen van kleding dat in de mode is, voor een zo scherp mogelijke prijs. Dit doel hebben zij zeker weten gehaald. Het is namelijk mogelijk om voor een aantal euro al nieuwe kleding aan te schaffen bij de Primark. Daarbij kan er ook een keuze worden gemaakt uit de diverse andere producten zoals haarkammen, slippers, bikini’s, lingerie en sieraden.

Meer informatie over de Primark
Wil jij meer te weten komen over de Primark, de openingstijden, de winkelketen of iets anders? Surf dan eens naar de website van Primarkonlineshop.eu. Hier kun je van alles te weten komen en ook het laatste nieuws over de Primark lezen. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon eens een bezoek te brengen aan een van de Primark winkelketen. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactie







Dfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback