Login

Cursus vrouwen versieren in Nederland | 2014

Gepubliceerd: 2014-03-27 16:56:55 | Door Pieter ten Cate | 1686x bekeken |

Cursus vrouwen versieren in Nederland | 2014

Het versieren en verleiden van een vrouw blijft voor veel mannen nog altijd één van de grootste uitdagingen die er zijn. Omdat niet iedereen is geboren met een natuurlijk talent voor de ogenschijnlijke moeilijke opgave, kan het handig zijn om advies te zoeken. Uiteraard zijn er talloze artikelen en boeken geschreven die je gemakkelijk kunt vinden op het internet. Echter is het, bij het leren versieren van vrouwen, juist belangrijk om dit in de praktijk te doen. Wanneer je hier aan toe bent is het volgen van een cursus, een absolute aanrader!

Les in versieren van een coach?

Toen Neil Strauss jaren geleden als één van de eersten een boekje opendeed over groepen mannen in de hele wereld die het versieren tot een ware kunst/skill hadden ontwikkeld, ontketende dit een enorme revolutie. Zogenaamde meesterversierders die dankzij het toepassen van verschillende technieken het proces hebben ontleedt, zijn uiteraard goede leermeesters om eens naar te luisteren.

Ook in Nederland zijn er enkele groepen actief die les geven aan mannen om ook deze skills aan te leren. Het mooie van een versier cursus, is dat je getriggerd wordt om eens kritisch naar jezelf te kijken, om te zien wat je fout doet. Door vervolgens in de praktijk de verschillende instructies van je coach op te volgen, zul je al gauw een wereld van verschil merken.

Ondanks het feit dat veel mannen denken dat hun uiterlijk één van de belangrijkste factoren is, is een versiercursus geschikt voor iedereen. Voor het versieren van een vrouw heb je namelijk meer aan het kunnen hebben van een goed gesprek en een interessante ontmoeting.

Het spel

Het spel kopen

Neil Strauss dook twee jaar onder in een wereld van mannen die iedere vrouw weten te versieren. Mannen met een eigen taalgebruik en eigen erecodes.

Bestellen

Dating Doctors helpen je een handje

Al sinds 2005 zijn de dating doctors actief in Nederland als een groep van meesterversierders die andere mannen helpen met het verbeteren van hun techniek. In de afgelopen jaren kregen ze erg veel aandacht van de Nederlandse media en waren ze te zien op/in: 3FM, RTL, FHM, AT5, Panorama en de Nieuwe Revu.

Alle coaches zijn begonnen als "gewone" mannen die in het zelfde bootje hebben gezeten als jij. Door in de leer te gaan bij de beste in het "vak" hebben zijzelf veel leuke vrouwen ontmoet en succesvol versierd. Wanneer je altijd geplaagd wordt door smoesjes om een mooie of leuke vrouw niet te benaderen, dan is het volgen van een cursus een absolute aanrader.

Daarnaast kun je met het advies van een coach afkomen van sommige onzekerheden die wellicht in de weg staan bij het benaderen van een leuke vrouw. Juist omdat de coaches van de Dating Doctors zelf jarenlange ervaring hebben in het versieren van vrouwen, kunnen ze je super goed helpen. Door het proces te ontleden en de verschillende stappen te simplificeren, heb je niet langer smoesjes om het niet te proberen.

De makers van de cursus hebben als stelling dat je na een eendaagse cursus overal vrouwen kunt ontmoeten, versieren, met ze zoenen en mee naar huis kunt nemen. Ook als je op zoek bent naar de ware, maar telkens in de friend-zone belandt, is deze cursus wellicht wat voor jou.

Neem eens een kijkje op de site van dating doctors en schrijf je in!


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


The Rules of the Game

The Rules of the Game kopen

Vond u "Cursus vrouwen versieren in Nederland | 2014 " interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback