Login

Botox behandeling

Gepubliceerd: 2014-05-27 13:48:26 | Door e-conomy | 1087x bekeken |

Overmatig zweten behandelen

Botox behandeling

Veel mensen kennen botox alleen maar van het verwijderen van rimpels, echter is Botox geschikt voor nog meer toepassingen. Wat je er allemaal mee kan en wat je dient te weten voordat je een botox behandeling ondergaat leest u hieronder.

botox toepassingen

Veel mensen kennen de merknaam botox als een middel om rimpels mee te verwijderen. Echter kan botox voor nog meer doeleinden gebruikt worden, zo zijn er therapeutische toepassingen en medische toepassingen. Zo kan botox gebruikt worden om overmatig zweten behandelen. Overmatig zweten komt voor bij ongeveer 1 op de 100 mensen voor en kan onder de oksels, bij de voeten of bij de handen voorkomen.

Tijdens een behandeling worden er met kleine injecties kleine hoeveelheden botox onder de huid gespoten. Hierdoor worden de zenuwuiteinden minder geprikkeld om de zweetklieren aan het werk zetten. Hierdoor zal bij 95% van de mensen binnen twee dagen resultaat te zien zijn. Deze mensen zullen hierdoor minder vervelende situaties hebben omdat ze minder zweten en dus minder lichaamsgeuren verspreiden.

Voordat u een behandeling ondergaat is het verstandig om eerst uw huisarts te raadplegen. Eventuele andere middeltjes proberen is dan ook niet onverstandig. Wanneer u besluit om een behandeling met injectables uit te voeren dan kunt u het beste een consult aanvragen bij een kliniek bij u in de buurt. Tijdens dit consult wordt er gekeken naar het probleem en hoe dit het beste verholpen kan worden. Samen met u wordt de beste optie besproken en kunt u een afspraak inplannen. De effecten van een behandeling zullen ongeveer 6 maanden aanhouden, na deze 6 maanden kunt u zonder nadelige effecten de behandeling herhalen.

Een botox behandeling tegen overmatig zweten kan op veel plekken in het land uitgevoerd worden. Zo kan men een botox behandeling in Amsterdam en Rotterdam laten uitvoeren. Echter kan men tegenwoordig zelfs een botox behandeling in Venlo laten uitvoeren. Er komen steeds meer klinieken bij en het is dan ook niet meer nodig om zeer ver te rijden voor een injectable kliniek.


Deel:

Tags:

Reacties


Cora Zhang | 2014-11-19 01:49:57

Dear friend, This is Cora from Beijing Winkonlaser Company, we are specializing in beauty machines for many years with best quality and price. In this year, we just produced some new machines with good price: 1) 7 different functions Super IPL----------------------------------USD2300 2) Fastest tattoo removal laser-------------------------------

Geef reactieE-conomy


Like deze focus


Naar boven
Feedback