Login

BH maten

Gepubliceerd: 2014-06-05 20:12:12 | Door aequitas | 5841x bekeken |

BH maat berekenen

Niet iedere vrouw is hetzelfde en dus ook niet iedere bh maat is hetzelfde. Het is daarom van belang om alvorens je een bh gaat kopen de bh maat te berekenen. Dit is minder lastig als vaak gedacht wordt. Een bh maat bestaat namelijk alleen maar uit een omvangmaat en een cupmaat.

Om je bh maat te berekenen heb je alleen maar een meetlint nodig. Met dit meetlint meet je de omtrek van je lichaam direct onder je borsten. Het aantal centimeter dat je kunt aflezen van je meetlint is de omvangmaat. Vervolgens ga je de cupmaat opmeten met behulp van het meetlint, dit doe je door de omvang van je borsten te meten. Vervolgens zoek je met behulp van een tabel de juiste cupmaat op. Met deze gegevens kun je een bh kopen die goed past en hoef je dus niet meer bang te zijn dat je een te grote of te kleine bh koopt. 

Niet in ieder land zijn de maten hetzelfde, het is dus erg lastig om een passende bh te kopen in het buitenland als je niet weet wat in daar de juiste bh maat is. Het is dus altijd handig om een website te kennen waar je je bh maat kunt omrekenen. Deze site is er. Op deze site vind je allerlei informatie over het berekenen van je bh maat, het omrekenen van je bh maat, verschillende soorten bh's  en nog veel meer. Het is zeker een aanrader om de site te bezoeken als je meer wil weten over bh maten.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieAequitas


Like deze focus


Naar boven
Feedback