Login

Lekker barbecueën in de winter

Gepubliceerd: 2017-02-09 13:17:21 | Door Lisa | 777x bekeken |

Het is geen enkel probleem om in de winter een barbecue te organiseren

Een winterbarbecue organiseren is je gasten verwennen met lekkere gerechten die goed passen bij het winterse weertype. Barbecueën in de winter is momenteel erg populair.

Maar wat serveer je je gasten bij een winterbarbecue? Het mag best allemaal wel wat steviger zijn. Grote stukken of lappen vlees zoals een mooi stuk wild of een flink stuk spek,rollade, beenham passen goed bij het winterse karakter van de barbecue uiteraard serveer je dit stuk vlees met wat heerlijke wintergroente denk daarbij bijvoorbeeld aan winterwortel, bloemkool of een wat meer vergeten wintergroente zoals pastinaak. wat het ook altijd goed doet is een aardappel in aluminiumfolie en dan op de barbecue laten poffen Een goed gevulde stevige soep zoals erwten of bruine bonen soep past ook goed bij het winterbarbecue. Natuurlijk mag de glühwein en voor de wat kleinere gasten de warme chocolademelk ook niet ontbreken. Wil je een nagerecht serveren zoek dan ook iets dat goed past bij de winterse sferen. Wentelteefjes met warme appeltjes of een stukje apfelstrudel met warme vanillesaus zijn een paar goede voorbeelden.

Voor mannen is barbecueën in de winter echt genieten

De meeste mannen vinden het heerlijk om een vuurtje te stoken. De vuurkorven aansteken om een wat behaaglijkere sfeer buiten te creëren is al een goed begin. Het kost in de winter iets meer moeite om de barbecue goed op temperatuur te krijgen en te houden. Toch vinden mannen dit over het algemeen helemaal niet erg. Die staan met heel veel plezier buiten de barbecue in de gaten te houden. Ook het bereiden van wat robuustere stukken vlees op de barbecue is echt iets waar mannen erg van kunnen genieten. De meeste mannen vinden het heerlijk om met warm glühwein met vrienden en familie bij de barbecue te staan. Daarnaast is het voor mannen ook een hele leuke uitdaging om verschillende culinaire hoogstandjes van de barbecue aan de gasten te serveren. Een voorbeeld daarvan is het vlees te voorzien van heerlijke kruiden of wat men ook wel eens doet het vlees injecteren met bijvoorbeeld rode wijn. zo worden alle winterse gerechten van de barbecue nog lekkerder.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback