Login

Badpakken

Gepubliceerd: 2014-07-05 19:48:02 | Door korting | 1258x bekeken |

badpakken

Badpakken

Badpakken.info geeft u het grootste en meest complete overzicht van badpakken in Nederland en België.

Badpakken

Badpakken

In Nederland hebben we niet heel vaak hele zonnige dagen, maar zodra het een dag lekker weer is genieten wij er ook van. Zodra de zon ook maar een beetje schijnt verschijnt half Nederland al in badkleding. En dat is niet vreemd, want in de badmode van tegenwoordig mag u gezien worden!

 

U kunt uzelf op het strand onderscheiden door in opvallende badmode te lopen. Geen kleur is tegenwoordig te gek om aan te trekken. En ook de slippers of een mooie zonnehoed mogen niet ontbreken bij de huidige strandmode. Deze accessoires zijn een makkelijke manier om uw badkleding wat op te fleuren, en ze zijn vaak niet duur.  Zoals alle kleding is ook badkleding aan trends onderhevig. De trends in badmode die u deze zomer zeker vaak voorbij ziet komen zijn de retro bikini's, cut-out badmode zoals de monokini en topjes met franjes.

 

Retro bikini's

Dit seizoen zult u veel retro bikini's met hoge tailles tot aan de navel zien. Dit soort broekjes worden ook wel 'midkini' genoemd. De hogere broekjes zijn perfect om een niet al te strakke buik te bedekken, zonder dat u direct aan een badpak hoeft te denken. Retro-achtige bikini's zijn chic en zorgen voor een geraffineerde uitstraling op het strand of aan het zwembad.

 

Cut-out badmode

Al lijkt de bikini dit seizoen de overhand te hebben, ook de badpakken doen weer vrolijk mee. Naast wat klassiekere en sportievere modellen blijft het cut-out model favoriet. Dit houdt in dat het badpak op strategische plekken is uitgesneden, waardoor er delen van uw huid te zien zijn. Sommige badpakken zijn zodanig uitgesneden dat ze in de praktijk niet meer huid bedekken dan een kleine bikini zou doen, en worden daarom wel 'monokini' genoemd.

 

Topjes met franjes

Ook in trend in de badmode zijn franjes. Topjes met fransjes zijn ideaal geschikt als u uw buik vrij wilt laten, maar toch niet teveel wilt laten zijn. Ook de roesjes zijn voor zowel topjes en broekjes weer helemaal terug van weggeweest.

 

Badkleding is een kwetsbaar artikel, en dient met zorg behandeld te worden. Was badkleding na gebruik op de hand in lauwwarm water met vloeibaar wasmiddel, en spoel het goed uit. Let op: wring de badkleding niet uit en laat de badkleding niet in de felle zon of in de droger drogen. Op deze manier geniet u langer van uw badkleding.

Bikini's

Badpakken

Alle maten soorten en kleuren in de meest verbluffende dessins


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKorting


Like deze focus


Naar boven
Feedback