Login

Vodafone alles in 1

Gepubliceerd: 2016-10-26 12:39:03 | Door Femke Nijkerk | 1271x bekeken |

Als u klant wilt worden bij Vodafone kunt u ervoor kiezen om een gewoon alles in 1 pakket voor thuis af te sluiten. Vodafone heeft echter ook speciale pakketten voor onderweg.

Voordat u een bepaald alles in 1 pakket gaat afsluiten is het interessant om de mogelijkheden te vergelijken. Daarbij biedt Vodafone u de mogelijkheid om zelf een alles in 1 pakket samen te stellen. De huidige Vodafone alles in 1 actie, houdt in dat u de eerste zes maanden €20,- korting krijgt.

Losse abonnementen

Als  u losse Vodafone abonnementen gaat vergelijken met de alles in 1 pakketten, is er een duidelijk prijsverschil te zien. Het verschil is prijs heeft een aantal oorzaken. Ten eerste is het zo dat het  administratief veel eenvoudiger is om een alles in 1 pakket aan te bieden. Daarnaast is Vodafone er zeker van dat er geen los abonnement bij een andere provider is afgesloten, waardoor er nog een extra voordeel wordt verkregen.

 

Samenstellen pakket

Naast de standaardpakketten biedt Vodafone haar klanten de mogelijkheid zelf een pakket op maat samen te stellen. Het is wel zo, dat alle pakketten steeds over een bepaalde basis beschikken. Die kunt u dan zelf uitbreiden met extra's. U moet hierbij denken aan diverse extra zenderpakketten. Dit geldt ook voor internet: veel mensen willen graag een snellere internetverbinding. Dat is bij het samenstellen van uw eigen alles in 1 pakket bij Vodafone probleemloos mogelijk.

 

Vodafone alles in 1 actie

Vodafone heeft nu een actie bij de alles in 1 pakketten: u krijgt de eerste zes maanden €20 korting op uw maandelijkse kosten. Een alles in 1 pakket van Vodafone biedt vele mogelijkheden. We hebben ze voor u op een rijtje gezet. U heeft meer dan 60 tv-zenders, waarvan 30 in HD- kwaliteit. U beschikt over internet tot 500 Mbps. U kunt een app downloaden en zo via uw tablet overal tv- kijken. U kunt programma’s terugkijken tot tien dagen terug. Op 25 zenders kunt u het programma vanaf het begin kijken, als het programma al begonnen is.    


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback