Login

Victa Qlikview Solutions

Gepubliceerd: 2015-12-10 12:23:00 | Door Willems81 | 887x bekeken |

Victa is een ervaren en gecertificeerde Qlik Elite Solution Provider. Wij bieden u een compleet aanbod van Qlik professional services: Qlik-software, Qlik consultancy, Qlik opleidingen en Qlik helpdesk.

Met deze tools heeft u als klant alle disciplines en dienstverlening m.b.t. Qlik bij één leverancier. Victa wil herkend worden als de beste Qlik partner van Nederland. Dat wil zeggen: de organisatie waar u altijd de best denkbare oplossing kunt verwachten. Bij ons voelt u zich als klant bij uitstek begrepen en gewaardeerd door onze deskundige medewerkers, die zich blijven onderscheiden door hun expertise, resultaatgerichtheid, pro activiteit en werkplezier.

Door de kennis die  Victa over de jaren heeft opgebouwd wordt een snelle start vergemakkelijkt, waar bij in een  korte tijd de wensen en eisen worden uitgevoerd en opgeleverd. Mede door dit onderscheidende vermogen is Victa in staat om succesvol te zijn bij complexe projecten met een wederzijds tevreden eindresultaat.  Victa heeft op dit moment  > 300 Qlik klanten uit zeer diverse branches. 

Focus op branches

Onze specifieke focus in oplossingen gaat uit naar een aantal toonaangevende branches in het Qlik landschap, waaronder:

·         Healthcare

·         Retail

·         Accountancy

·         Advocatuur

·         Non-profit

·         Logistiek

Partnerlandschap

Een ander punt dat Victa onderscheidt zijn de vele samenwerkingsverbanden, die Victa met diverse gerenommeerde software leveranciers heeft gesloten. De standaard modellen die Victa heeft ontwikkeld voor deze softwarepakketten zijn 'plug and play' met de garantie van continuïteit in de toekomst. Daarnaast heeft Victa bewezen in andere industrieën met een grote verscheidenheid van platforms en gegevensbronnen passende dashboards op te leveren.

Vacatures

Binnen Victa hebben wij vaak plaats voor gedreven, enthousiaste medewerkers ! Bezoek onze Werken bij Victa pagina om de laatste vacatures te bekijken.

Vragen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over bepaalde oplossingen / dienstverlening? Neemt u dan contact op via verkoop@victa.nl.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactie







Willems81


Like deze focus


Naar boven
Feedback