Login

Verhoog het gebruikersgemak van uw website of webshop met Fibeo

Gepubliceerd: 2014-02-28 14:06:06 | Door Stefan | 1836x bekeken |

Verhoog het gebruikersgemak van uw website of webshop met Fibeo

Fibéo is een nieuw en jong bedrijf wat zich richt op kwalitatief marktonderzoek. Dat gebeurt op een andere manier dan gebruikelijk is, maar wat daardoor meer mogelijkheden biedt voor toekomstige klanten. Fibéo is dé nieuwe tool om gebruiksgemak van websites te onderzoeken.

Een unieke aanpak

Respondenten voeren vaak hun opdracht uit bij de opdrachtgever. Dit is een tijdrovend en kostbaar proces. Daarnaast zitten de respondenten niet in een vertrouwde omgeving, waardoor het resultaat wellicht wordt beïnvloed door externe factoren. Bij Fibéo gaat dit net even wat anders.

De respondenten zitten gewoon thuis  voor de webcam. Ze moeten dan een aantal opdrachten uitvoeren op de website. Deze vragen worden samen met de opdrachtgever bepaald. Komen mensen bijvoorbeeld wel op de site, maar niet bij het winkelwagentje? Dan gaat Fibéo samen met de opdrachtgever kijken hoe dit kan worden opgelost.

Marktonderzoek vanuit huis

Verhoog het gebruikersgemak van uw website of webshop met Fibeo

Doordat de respondent achter de webcam zit, is goed te zien hoe hij zich navigeert over de website. Dit is specifieker, maar scheelt ook aanzienlijk in kosten voor de opdrachtgever. Er hoeven geen onderzoekruimtes geregeld te worden en de respondenten hoeven niet op hetzelfde tijdstip de testen uit te voeren.

Doordat ze achter de webcam zitten kunnen opdrachtgever recht in de ogen van hun respondent kijken. Ze zien wat hen ergert, maar ook zeker wat ze prettig aan de website vinden.

Hierdoor wordt al snel duidelijk wat de respondent van de website vind. Door het onderzoek te filmen wordt er geen statisch beeld gevormd, maar komen de emoties van de gebruiker helder voor het voetlicht.  

Een heldere rapportage

Verhoog het gebruikersgemak van uw website of webshop met Fibeo

De opdrachtgever kan alle filmpjes bekijken  en ook zelf inzetten bij bijvoorbeeld presentaties. Vanaf de start van het onderzoek heeft de opdrachtgever toegang tot een dashboard met data en films. Hier wordt duidelijk hoe de respondent heeft gereageerd op de inhoud en uiterlijk van de websites.

Tijdens het onderzoek blijft de opdrachtgever dus steeds op de hoogte van het verloop. De onderzoeksresultaten kan de opdrachtgever zelf analyseren, maar er kan ook een kant en klaar rapport worden aangeleverd.

Hierin zullen de deskundigen van Fibéo adviezen voor de lange termijn en antwoorden op de onderzoeksvragen verzorgen. Geïntresseerd?

Ga voor meer informatie naar de website van Fibéo.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Webhelden

Webhelden kopen

Sinds de opkomst van de Nederlandse e-commerce is er veel veranderd in de sector. Hij groeit nog steeds, maar minder hard. Dagelijks komen er nieuwe webshops bij, maar recentelijk bleek dat een op de vijf kleinere webwinkels binnen het eerste jaar stopt.

Bestellen
HP Chromebook 14-Q000ED - Chromebook

HP Chromebook 14-Q000ED - Chromebook kopen

De HP Pavilion 14 Chromebook biedt je snelle en eenvoudig toegang tot alles wat je wilt en nodig hebt, van een scala aan Google apps en diensten tot jouw foto's en sociale netwerken.

Bestellen
Logitech C170 Webcam

Logitech C170 Webcam kopen

Met de plug-and-play installatie, video van VGA-kwaliteit en een ingebouwde microfoon is deze webcam een eenvoudige manier om videogesprekken te voeren en prachtige foto's in hoge resolutie te verzenden.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieStefan


Like deze focus


Naar boven
Feedback