Login

Succesvol bloggen kan iedereen!

Gepubliceerd: 2014-06-15 16:39:57 | Door Sharp Ben | 1406x bekeken |

Succesvol bloggen kan iedereen!

Wil je graag je verhaal of visie met de hele wereld delen? Wil je de buitenwereld tonen welke talenten je hebt? Het kan heel eenvoudig. Start een blog en word je eigen uitgever!

Voor elk wat wils

Blogs zijn er in verschillende soorten en maten: van het kleine persoonlijke online dagboek tot heuse online magazines en van beautyblogs tot blogs over de internationale politiek. En heb je geen vlotte pen maar deel je graag - roep eens wat - je mooiste vakantiefoto's dan kan zo'n blog goed van pas komen. Je kan het zo gek niet bedenken of er kan over geblogd worden.
Is bloggen echt je ding en slaag je erin om veel bezoekers naar je weblog te brengen, dan kan je er misschien zelfs een mooie bijverdienste aan overhouden.
Het bloggen an sich is niet zo moeilijk (het vereist alvast geen grote technische kennis) en het kan gratis bovendien. 

Sex, Blogs & Rock-'N-Roll

Sex, Blogs & Rock-'N-Roll kopen

Ongelofelijk waartoe een quasi achteloos gestart blog zoal kan leiden!

Bestellen

Online hulp

Ga je aan de slag en kom je ergens niet uit? Er is geen reden om in je eentje te blijven aanmodderen. Op het net wemelt het immers van de tips om van je blog een succesvol project te maken. Hier slechts een handjevol sites waar je terecht kan voor info.
Zo vind je op mijn blog, Blogtrommel.com, tientallen tips en wenken omtrent het opzetten van een blog, het (blijven) vinden van inspiratie, het aantrekken van extra bezoekers naar je blog, het vindbaar maken van je blog in Google en dies meer. 
Mijn beste blogtips werden verzameld in mijn Bloggersgids.
En last but not least maakte ik een startpagina aan met daarop enkele honderden Nederlandstalige blogs. Kwestie van alvast wat inspiratie op te doen!
Foto via: Photopin.com


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSharp Ben


Like deze focus


Naar boven
Feedback