Login

Ruil nu gratis jouw tweedehands films

Gepubliceerd: 2014-06-23 18:44:40 | Door watchy | 1365x bekeken |

Via MovieMarkt.nl kun je nu volledig gratis jouw dvd's en blu-ray's ruilen met anderen.

Ruil nu gratis jouw tweedehands films

Puilt jouw kast ook uit met films die je al 10x hebt bekeken? Via de website van MovieMarkt.nl kun jij deze dvd's en blu-ray's nu gratis ruilen met duizenden andere Nederlands en Belgen. Koop niet langer films in de winkel, maar ruil eenvoudig de oude films uit jouw kast tegen de nieuwste films op dvd en blu-ray.

Hoe werkt het?

MovieMarkt.nl is een website waar geregistreerde gebruikers gratis hun reeds bekeken dvd's en blu-ray's kunnen ruilen. Een ruil is zo opgezet, eerst geef je aan welke films jij hebt en daarna geef je aan welke films je hiervoor terug zou willen. Het systeem gaat dan automatisch op zoek naar ruilpartners, waardoor jij binnen no-time de nieuwste films in bezit krijgt. Wil je niet wachten op het systeem? Begin dan zelf een ruil, door simpelweg te zoeken naar de films die jij wil hebben en een ruilpartner te kiezen uit de lijst.

Sharing economy

De website werkt via het principe van een "sharing economy", oftewel een economie waarin mensen met elkaar delen. Niet alleen krijg jij de films die jij wilt hebben, maar een ander krijgt ook de films die hij/zij wil hebben. Op deze manier wint iedereen en wordt een tweede leven gegeven aan jouw oude dvd's en blu-ray's. Niet alleen is dat goed voor jouw portemonnee, maar ook het milieu profiteert hiervan. Elke film die jij niet in de winkel koopt, bespaart de aarde aan plastic.
Wil jij dus ook beginnen met ruilen, ga dan snel naar MovieMarkt.nl


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWatchy


Like deze focus


Naar boven
Feedback