Login

Een provider kiezen voor goedkoop internet thuis

Gepubliceerd: 2016-06-09 13:10:23 | Door klaartjedebeijl | 1217x bekeken |

Kiezen voor goedkoop internet thuis

Met overstappen naar een andere provider kan je al snel tientallen euro's besparen. Hierdoor kan je goedkoop internet thuis ontvangen. Het is zonde om teveel betalen voor dezelfde internetsnelheid of hetzelfde type verbinding.

Provider Tele2 het beste voor goedkoop internet thuis

Internet is tegenwoordig helemaal niet duur meer, je kunt al goedkoop internet thuis ontvangen vanaf € 19,83 gemiddeld per maand. Hiervoor krijg je een DSL-verbinding met een maximale internetsnelheid van 20 MBit/s. Ruim voldoende om te surfen op het internet, maar grote bestanden up-/downloaden zal wat langer duren. Naast een DSL-verbinding, kun je er ook voor kiezen om te gaan voor een kabel of glasvezel verbinding. Let echter wel op dat glasvezel nog niet overal beschikbaar is. Over het algemeen is glasvezel ook niet het goedkoopste. het is daarentegen wel het snelste. Met een postcode check kun je achterhalen of er al glasvezel beschikbaar is op jouw adres.

Goedkoop internet thuis met televisie en bellen

Bovenstaande abonnement is een los internet abonnement. Je kunt er echter ook voor kiezen om een internet, televisie en bellen pakket aan te schaffen. Ook bij zo'n pakket is het aan te raden om te kiezen voor de meest goedkope provider. Het internet van een 'budget' provider is namelijk nooit slechter dan dat van een duurdere provider omdat de 'budget' providers het internet als ware inkopen van de grote providers. Zo zit je bij een abonnement van Tele2 op het netwerk van KPN. Het is dus verstandig om te kiezen voor goedkoop internet thuis, de kwaliteit van het internet is even goed, er staan aan het einde van de maand alleen meer euro's op je bankrekening. Tele2 biedt zowel het meest goedkope internet thuis aan, als een pakket met internet, bellen en televisie. Een pakket met internet, bellen en televisie is gemiddeld € 27,33 bij Tele2.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKlaartjedebeijl


Like deze focus


Naar boven
Feedback