Login

Meer Facebook likes met Likewinkel.nl

Gepubliceerd: 2014-04-09 11:40:39 | Door Pieter ten Cate | 1516x bekeken |

Meer Facebook likes met Likewinkel.nl

Uw bedrijf promoten op het internet blijft een uitdagende en intensieve bezigheid. Al enige tijd is het algemeen bekend dat sociale signalen ook de vindbaarheid van uw website verbeteren. Om deze reden wordt het steeds belangrijker om meer likes voor uw Facebook pagina en website te verzamelen. Met de diensten van Likewinkel.nl kunt u gemakkelijk zorgen voor een effectieve boost van uw Facebook pagina.

Het belang van meer likes op Facebook

Ondanks het feit dat niet iedereen een fan is van social media kanalen zoals Facebook, is het effect van het medium inmiddels onmiskenbaar. Naast het bereiken van potentiële bezoekers en klanten via Facebook telt de uitstraling van uw Facebook pagina ook mee.

Wanneer u slechts een klein aantal "Likes" heft op uw Facebook pagina of andere Social media, kan een bezoeker de indruk krijgen dat uw producten of diensten nog vrij nieuw zijn. Daarnaast inspireert gek genoeg het hebben van veel likes, juist weer nieuwe bezoekers om ook uw pagina te liken.

Hoewel de directe effecten van meer Facebook pagina likes niet door alle onderzoeken worden ondersteund, blijft het een medium waarmee u extra bezoekers naar uw website kunt verleiden. Door regelmatig individuele pagina's van uw website onder de aandacht te brengen met een Facebook bericht, zorgt u voor meer exposure en dus meer bezoekers.

Uiteraard is het dan fijn dat deze berichten dan worden gelezen door een zoveel mogelijk mensen. Door het genereren van meer likes op uw Facebook pagina maak je dit mogelijk.

Meer likes echt geld waard?

Hoewel je enorm veel mensen kunt bereiken via Facebook door het schrijven van leuke en originele berichten, zie je toch vaak dat nog veel (ook grotere) bedrijven hier niet heel effectief in zijn. Met het boosten van je Facebook pagina's door likes in te kopen, kun je zorgen voor net dat beetje extra voordeel en spin-off.

Door uw Facebook pagina op alle fronten te optimaliseren, zul je al snel het effect van je pagina flink zien toe nemen. Ondanks dat er uiteraard geen beloftes kunnen worden gedaan over de exacte effecten, is het naar mijn mening belangrijk om alle zeilen bij te zetten.

Hoe werkt de dienst van Likewinkel.nl?

Likewinkel heeft een groot netwerk van populaire Social Media pagina's en websites waarmee ze uw Facebook pagina succesvol kunnen promoten. Het promoten van de pagina stopt pas wanneer het gewenste aantal likes/volgers is bereikt. Omdat de likes op een natuurlijke manier worden verkregen loopt u geen Facebook pagina op geen enkele manier gevaar.

Afhankelijk van de hoeveelheid gewenste links zal het daarom enkele dagen duren voordat alle likes zijn gegenereerd. Omdat niet in één keer alle likes binnenstromen hebben de campagnes van Likewinkel.nl een natuurlijk uiterlijk.

Interesse om het eens te proberen? Ga direct naar Likewinkel.nl!


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Ontdek snel / Facebook voor ondernemers

Ontdek snel / Facebook voor ondernemers kopen

Facebook is één van de grootste social netwerken in Nederland. Bijna 8 miljoen Nederlanders hebben een Facebookaccount.

Bestellen
Scoren met Facebook Marketing

Scoren met Facebook Marketing kopen

Scoren met Facebook Marketing leert u stapsgewijs hoe u Facebook effectief in kunt zetten voor uw marketing en communicatie.

Bestellen
Philips 32PFL3188 - Led-tv - 32 inch - Full HD

Philips 32PFL3188 - Led-tv - 32 inch - Full HD kopen

De Philips 32PFL3188 heeft een 32 inch full HD beeldscherm en is geschikt voor Ziggo, UPC en Digitenne. Het is een tv zonder veel extra’s met zeer goede beeldkwaliteit.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback