Login

Manieren om online geld te verdienen

Gepubliceerd: 2014-10-11 07:31:58 | Door Bloempje2010 | 1359x bekeken |

Geld verdienen online. Er zijn duizenden opties. Veel van die opties zijn niet goed of lichten je op. Gelukkig ben ik zelf op zoek gegaan naar goede manieren om geld te verdienen. Ik ben er heel wat tegen gekomen.

Mailtjes lezen

Een makkelijke, en veel bekende tip is om online mailtjes te lezen. Je schrijft je in voor een spaarprogramma en je krijgt dan mailtjes. Je klikt erop en krijgt dan meestal 1 cent per geklikt mailtje. Niet veel dus. Op de spaarprogramma's zijn er gelukkig meerdere opties. Zo kun je ook geld verdienen door online te winkelen. Meestal deed je dit al. Dat betekent dat je gewoon geld terug krijgt door te winkelen. Ideaal dus. Een andere optie is door leden aan te melden. Je krijgt dan een vast bedrag per aanmelding en een percentage van de inkomsten.

schrijven

Een andere optie is om te schrijven. Hier zijn diverse websites voor. Je meld je aan, schrijft artikelen of reviews en verdiend om die manier geld. Je kunt bijvoorbeeld per artikel/review een bedrag krijgen of via reclame (google adsense) een bedrag verdienen. Met je studie samenvattingen kun je ook een lekker centje bijverdienen. Hiervoor zijn ook diverse sites beschikbaar.

Fiverr

Een andere manier om online geld te verdienen is door middel van Fiverr. Op deze Engelse marktplaats bied je een dienst aan voor $5. Hierbij kun je denken aan schrijven, bewerken, data entery enz. De truc hierbij is om een goede klantenreputatie op te bouwen. Dit zorgt voor veel terugkerende klanten. 

Sell your stuff online

Sell your stuff online kopen

Met dit boek, kun je van je hobby je werk maken!

Bestellen

Smartphone

Met je smartphone valt ook geld te verdienen. Er zijn diverse apps, zoals Roamler of Smartspotter. Hierbij doe je opdrachten en krijg je daarvoor betaald. Je kunt dan denken aan de hoeveelheid banen bij de supermarkt checken of koffie drinken en daarbij het café beoordelen.

Conclusie

Op internet valt genoeg geld te verdienen. Je moet gewoon de juiste sites vinden. Dit is vooral veel uitproberen. Ik raad dingen waarvoor je moet betalen niet aan. Dit is vaak oplichting. Kijk goed uit wat je doet!


Ik heb een website waarbij ik de manieren van online geld verdienen toelicht. Ben je nieuwsgierig geworden? Klik dan hier
Natuurlijk kun je ook gewoon googlen om sites te vinden.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Gratis geld voor iedereen

Gratis geld voor iedereen kopen

Het probleem is niet dat we het niet goed hebben, het probleem is dat we niet weten hoe het beter kan. In dit boek wordt door middel van geschiedenis uitgelegd hoe het beter kan

Bestellen
De kleine geld besparen voor Dummies

De kleine geld besparen voor Dummies kopen

De kleine Geld besparen voor Dummies staat vol met tips over hoe je kunt bezuinigen op alle mogelijke kosten, van de dagelijkse boodschappen tot cadeautjes voor allerlei gelegenheden.

Bestellen
Geld gezin en geluk

Geld gezin en geluk kopen

Dit leuke boek is er om samen met je gezin geld te besparen. Het is zijn leuke manieren om met heel je gezin te delen.

Bestellen
Jouw eerste miljoen

Jouw eerste miljoen kopen

In dit boek wordt op een leuke manier uitgelegd hoe je jouw eerste miljoen kunt verdienen!

Bestellen

Reacties


quinty4949 | 2014-10-21 15:33:28

Grappig dat dit nog steeds een grote hype is op internet, ik kwam laatst ook tegen dat je gratis bitcoins kon verdienen, http://bitcoin-gratis.nl/ . Was hier vroeger ook heel actief mee. Succes

Geef reactieBloempje2010


Like deze focus


Naar boven
Feedback