Login

Maak zelf een mooie website met WordPress!

Gepubliceerd: 2014-02-28 12:10:22 | Door RickdeJ | 1280x bekeken |

Het populairste content management systeem ter wereld

Maak zelf een mooie website met WordPress!

WordPress is verreweg het meest gebruikte CMS ter wereld. En het wordt echt niet alleen door professionele bloggers gebruikt. Nee, omdat WordPress zo ontzettend gemakkelijk geïnstaleerd is en dankzij handige documentatie zeer gebruiksvriendelijk is kunt u als beginner goed overweg met dit systeem.

Ervaring met WordPress steeds belangrijker

Maak zelf een mooie website met WordPress!

In de vacatures wordt vandaag de dag steeds vaker ervaring gevraagd met het werken in een CMS, en dan is dat meestal WordPress. Websites dienen eenvoudig aangepast te kunnen worden en er wordt verwacht dat u geschreven artikelen zelf kunt plaatsen met deze systemen.

Daarnaast is het ideaal om thuis te gebruiken voor uw eigen website. Vanwege de gebruiksvriendelijke omgeving heeft u de kneepjes zo onder de knie. Een ander voordeel is dat WordPress iedere keer ge-update wordt en eenvoudig is aan te passen aan de wensen van de gebruiker.

Aan de slag!

Maak zelf een mooie website met WordPress!

Op internet zijn vele websites te vinden met tutorials over de beginselen van WordPress en er zijn verschillende boeken over verschenen. Zo ook op de Nederlandse markt en het boek dat hier uitblinkt is 'WordPress een inspirerende handleiding' van Wouter Postma en Jelle van der Schoot. Een prima boek (ik spreek uit ervaring!) voor de beginnende WP gebruiker. Met duidelijke taal en vormgeving worden stapsgewijs de fijne kneepjes van WordPress bijgebracht. Alleerst een introductie met de historie van het programma en daaropvolgend de instructies voor het installeren en het gebruik van WordPress. Verder wordt de lezer geïnspireerd om zich de kennis eigen te maken door het vertonen van prachtige voorbeelden van allerlei websites. Ook worden veel bronnen vermeld voor het verkrijgen van informatie en downloads van plug-ins. Voor gevorderden bevat dit boek wel enkele tips en trucs, maar het is voornamelijk aan te raden voor degenen die voor het eerst in aanraking komen met WordPress.

Dus wilt u ook kunnen werken met WordPress dan raad ik dit boek zeker aan. Handig als u een eigen site wilt maken en het is natuurlijk een nette uitbreiding op uw cv als u overweg kunt met WordPress!


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


WordPress

WordPress kopen

Het ideale boek voor iedereen die wil gaan werken met het populairste CMS ter wereld: WordPress!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieRickdeJ

RickdeJ


Like deze focus


Naar boven
Feedback