Login

De bouw van een website begint bij kwalitatieve webhosting

Gepubliceerd: 2015-08-12 08:21:39 | Door marloes | 827x bekeken |

Wat verstaat men onder kwalitatieve webhosting?

De bouw van een website begint bij kwalitatieve webhosting

Veel mensen denken tijdens de bouw van een website alleen aan het webdesign en het systeem wat als back-end wordt gebruikt, zoals WordPress, Drupal of Joomla. Echter vergeet men vaak de stap voor kwalitatieve webhosting, zo goedkoop mogelijke webhosting moet genoeg zijn voor mijn website, maar is dit wel zo? Het is extreem vervelend als weer eens een keer je website offline is, terwijl je net dat belangrijke e-mailtje wilt sturen of even je website wilt bewerken. Ook is het extreem vervelend wanneer je website traag is, niet alleen voor de beheerder, maar tevens voor de bezoekers. Zorg dus dat je van tevoren onderzoek doet naar verschillende webhosters. Gebruik review-websites om te achterhalen welke webhosters betrouwbaar zijn en kwalitatieve hosting bieden.

Wat versta jij onder kwalitatieve webhosting?

De bouw van een website begint bij kwalitatieve webhosting

Wanneer is jouw webdesign en webhosting van uitmuntende kwaliteit? Uiteraard begrijp ik ook dat hoe meer geld je betaald, hoe beter de apparatuur is en hoe beter en sneller jouw website is. Echter moet je niet vergeten dat uitstekende kwaliteit ook voor een lage prijs behaald kan worden. Hierbij kun je denken aan hoge up-time, optimalisatie van de webserver voor snelheidswinst, maar tevens niet te vergeten de support in geval van calamiteiten. Word je snel en effectief geholpen of weet je van tevoren alweer dat het 5 dagen lang e-mails uitwisselen wordt?


Zoals ik eerder al vermelde is het kijken naar klantbeoordelingen de meest betrouwbare manier om te achterhalen of het bedrijf secuur met haar klanten omgaat. Uiteraard zullen er altijd mensen ook klantbeoordelingen willen beïnvloeden, echter kun je dit uitsluiten door de klantbeoordelingen op diverse websites te vergelijken, waaronder IPSgids en Thrustpilot.


Ook zul je zelf een keuze moeten maken over de beschikbare resources die jij nodig hebt tijdens het maken van een website. Zo kun je kiezen uit shared-, dedicated-, co-located-webhosting of uit een managed/unmanaged VPS. De goedkoopste vorm van webhosting is shared webhosting en deze wordt ook het meest binnen Nederland aangeboden.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieMarloes


Like deze focus


Naar boven
Feedback