Login

Internet providers vergelijken helpt de consument

Gepubliceerd: 2015-12-22 13:43:01 | Door klaartjedebeijl | 760x bekeken |

Onze website internet providers vergelijken kan de consument unieke acties aanbieden wegens het grote succes van de eerlijke internet vergelijker.

Internet providers vergelijken maakt zich sterk voor de consument

Toen we een aantal maanden geleden internet providers vergelijken oprichtte hadden we niet durven dromen dat de website en met name de vergelijker zo'n groot succes zouden worden. Te vaak zagen we nog vergelijkingswebsites hun overzicht baseren op afspraken met internet providers. Een pakket van Ziggo kwam veelal op de eerste plaats te staan, terwijl de goedkoopste abonnementen achterwege bleven in de top 5. Naar ons idee werd de consument te vaak misleid door deze vergelijkingen.
Veelal geven de internet providers zelf hoge kortingsacties in de eerste paar maanden, maar dit wilt niet altijd zeggen dat ze daarmee de voordeligste zijn. Bij ons kun je internet providers vergelijken op een eerlijke en echt onafhankelijke manier. We baseren ons overzicht op wat je gemiddeld per maand kwijt bent aan een internet abonnement. We zetten dus altijd de goedkoopste abonnementen bovenaan. Door deze manier van vergelijken zijn steeds meer websites onze module gaan gebruiken om de vergelijkingswereld van Nederland eerlijker en onafhankelijker te maken.

Extra voordeel bij internet providers vergelijken

Door de opzet en promotie van onze eerlijke internet vergelijker, hebben al meer dan 40 websites deze in gebruik genomen. Voor de consument is dit tevens goed uitgepakt. Niet alleen is de vergelijkingswereld in Nederland een stuk eerlijker geworden, maar zijn ook de internet providers onder de indruk van deze manier van vergelijken.
Bij internet providers vergelijken zal je steeds meer unieke acties terugzien omdat de providers zelf onze manier van vergelijken steunen. Zo biedt internet provider Fiber de eerste 6 maanden een kortingsactie aan i.p.v. de gebruikelijke 3 maanden als je gebruik maakt van ons vergelijk systeem. Daarnaast heeft bijvoorbeeld Vodafone er voor gekozen om de eenmalige kosten te beperken voor de consument. Deze actie zijn uniek en via ons verkrijgbaar, eerlijk vergelijken heeft de toekomst.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieKlaartjedebeijl


Like deze focus


Naar boven
Feedback