Login

Steeds meer mensen kopen online laminaat

Gepubliceerd: 2015-09-30 12:22:10 | Door laminaatdirect | 736x bekeken |

Laminaat online kopen

Steeds meer mensen kopen online laminaat

Steeds meer mensen kopen laminaat online. Vraag gemakkelijk een gratis staal aan en maak thuis op de bank rustig je keuze. Maak een afspraak en ze komen het binnen 2 weken bij je leggen. Lekker alles vanuit huis geregeld.

Laminaat online kopen

Laminaat online kopen

Tijden veranderen en dus ook de manier waarop je als consument geïnformeerd wordt of laat informeren. Dat geld voor nagenoeg alles en dus ook als je overweegt om laminaat online aan te schaffen. En waarom zou dat eigenlijk niet gelden als je overweegt om laminaat te kopen? De informatie die noodzakelijk is voor het maken van een weloverwogen keuze ligt voor het oprapen op de digitale snelweg.

Laminaat kopen, wat koop je eigenlijk?

Als we het hebben over laminaat parket dan wordt er nagenoeg altijd lamelparket of fineerparket bedoeld. We hebben het dan over een vloer met een echte houten toplaag. In tegenstelling tot laminaat wat in feite een vloer is met een kunststof toplaag. Laminaat parket is dus niks meer dan een samenvoeging van twee verschillende soorten vloeren. Laminaat kopen wordt zo dus een leuke uitdaging. Echter waar moet je nu op letten als je laminaat online wilt aanschaffen. Niet elk type laminaat is geschikt voor gebruik in de woonkamer of slaapkamer. Heb je een kantoor aan huis dan zullen daar andere eisen voor gelden in verband met slijtage door veelvuldig gebruik.

Laminaat kopen, de toplaag

Wat echt belangrijk is bij de aanschaf van laminaat is de dikte van de toplaag. Een te dunne toplaag zal eerder slijten bij intensief gebruik. Laat je dus niet verleiden door een super aanbieding van goedkoop laminaat, in de meeste gevallen zal ook hier blijken dan goedkoop uiteindelijk resulteert in duurkoop. Echt kwalitatief goed laminaat heeft een toplaag van minimaal 3 millimeter dikte.

Een echte parketvloer, we hebben het dan dus over laminaat parket, heeft verschillende voordelen ten opzichte van kunststof laminaat.

  • is te renoveren
  • is vuilafstotend
  • heeft niet elke 6 planken hetzelfde motiefje
  • heeft een verwarmend effect in de winter
  • voelt koel aan in de zomer
  • plakt niet als je op blote voeten loopt
  • is te bewerken met olie of lak
  • heeft een duidelijke meerwaarde voor de woning
  • is geproduceerd uit wat het FSC keurmerk draagt


Laminaat kopen, vraag enkele stalen aan

Weet je niet welk laminaat goed in je woning zou staan? In de meeste gevallen is het mogelijk om stalen toegezonden te krijgen zodat je zonder tijdsdruk een goede keuze kan maken. Daarnaast bieden de meeste bedrijven die laminaat online verkopen, een professionele legservice aan. Hierdoor hoef je niet zelf een hele dag bezig te zijn met het vakkundig leggen van je nieuwe laminaat vloer.
Een van de bedrijven waar je gemakkelijk online laminaat kunt bestellen is bijvoorbeeld Tapijt en Laminaat Direct


Laminaat kopen? Koop bewust


Let er in elk geval altijd op dat de webshop waar je het laminaat online wenst aan te schaffen is aangesloten bij het CWB. Dit is de garantie voor een goede onderneming. En bij klachten weet je waar je moet zijn, namelijk de geschillencomissie die je klacht onafhankelijk gaat behandelen, tenminste, als je niet in overleg met de ondernemer een oplossing kan bereiken.

Een citaat uit een review:
"Als je bij hun in de winkel komt heb je een keuze uit honderden vloeren, dat maakt het er niet gemakkelijker op.
Daarom hebben we later gekozen voor gewoon een paar stalen mee te nemen en daar een keuze uit te maken.
Ze moeten wat informatie hebben over de ondergrond, leefomstandigheden enzo en komen dan met een advies en offerte.
Je kunt per pin betalen betalen aan de stoffeerders, goed geregeld allemaal dus."


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLaminaatdirect


Like deze focus


Naar boven
Feedback