Login

Hoe maak je een eigen webshop?

Gepubliceerd: 2016-04-28 14:49:36 | Door Femke Nijkerk | 1105x bekeken |

Dat ziet er leuk uit, dat winkelen op internet. Je hoeft de deur niet uit en kan alles rustig op je gemak bekijken. Je kan zelfs je producten die je eventueel wil kopen in een winkelwagentje doen en alles in één keer kopen in plaats van alle producten één voor één. Ziet het er zo leuk uit dat je je eigen webshop wil oprichten? Dat kan. Hier staat wat je nodig hebt voor een eigen webshop.

Wat heb je nodig voor een eigen webshop?

1. Bedenk eerst wat voor webshop je wil. Wat voor producten wil je verkopen?

2. In wat voor volgorde wil je de kopjes op de website? Bedenk op welke doelgroep je je wil gaan richten. Dit kan helpen bij wat voor kopjes je wil op de website.

3. Bedenk in welke regio je de producten wil bezorgen. Wil je het landelijks doen, of ook misschien in het buitenland?

4. Een webshop heeft meestal een bezorgservice. Zorg dat je dit geregeld hebt voor je eigen webshop.

5. Gebruik ‘Libre Office’.

6. Magento webshop design.

7. Er zijn misschien consumenten die een product zien op je website en niet weten wat dit is. Zorg dat er een productbeschrijving bij staat, zodat consumenten weten wat het is en waarvoor ze het kunnen gebruiken. Zo zal de consument sneller het product kopen.

8. Bedenk hoe je gevonden wil worden. Zorg dat je in Google hoog komt te staan en bedenk onder welke zoekwoorden jij je webshop gevonden wil laten worden.

9. Bedenk ook wat voor teksten je op de webshop zet, want je webshop word onder sommige van deze woorden gevonden in Google door de consument.

10. Misschien is het een goed en leuk idee om bepaalde kortingen te geven op je webshop (op een gegeven moment), dit zal namelijk klanten trekken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback