Login

Het belang van een bedrijfswebsite

Gepubliceerd: 2014-07-16 13:21:44 | Door freekkanters | 1242x bekeken |

Het belang van een bedrijfswebsite

Het belang van een bedrijfswebsite

Meer dan 2 miljard mensen zijn momenteel aangesloten op het World Wide Web. Ieder bedrijf heeft dus een website nodig om klanten te kunnen werven.

Zelfs terwijl een stijgende interesse is om online aanwezig te zijn passen kleine bedrijven hun strategie nauwelijks aan. En dit terwijl dik 15 miljoen mensen in Nederland een internet aansluiting hebben.
Vele kleine bedrijven zien hun bedrijf als een volledig offline succes, maar de traditionele technieken om zichzelf te promoten werken helaas niet meer zo goed als vooraf. Heeft u zelf geen verstand van computers? Volg dan een computertraining.

Waarom niet?


Ongeacht de grootte van het bedrijf is het een riskante strategie. Dit komt doordat steeds meer mensen uren per dag aan het internet besteden, zeker met de komst van het populaire mobiel internetten wat altijd en overal beschikbaar gesteld is. Dit houdt dus in dat uw bedrijf niet aanwezig is waar de klanten heen gaan en waar de concurrenten al aanwezig zijn.
Het internet als een bedrijfsmiddel gebruiken is cruciaal geworden, zelfs voor de bedrijven die zichzelf liever als een offline organisatie zien. Loodgieters, scholen, zorginstellingen en nog veel meer testen momenteel hun succes op het internet en het ontwikkelen van relaties. Het is dus erg belangrijk dat ook uw bedrijf zich aansluit op het internet.

Toegankelijkheid


Om ook uw online succes te meten moet u zorgen dat u zo toegankelijk mogelijk bent. Zorg er dus voor dat mensen met u in contact kunnen komen. Dit het liefst op elke manier die de klant wenst.
Klanten zijn momenteel 24 uur per dag, 7 dagen per week online. Op deze manier wensen ze met bedrijven in contact te kunnen komen waar en wanneer ze maar willen. Natuurlijk hoeft dit niet te betekenen dat u op elk online kanaal aanwezig moet zijn. Er moet na worden gedacht over het selecteren van de netwerken welke het belangrijkst zijn voor uw publiek.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFreekkanters


Like deze focus


Naar boven
Feedback