Login

Gemakkelijk linkbuilden met de nieuwe Webcycle tool

Gepubliceerd: 2014-04-18 09:41:58 | Door Pieter ten Cate | 1374x bekeken |

Gemakkelijk linkbuilden met de nieuwe Webcycle tool

Gemakkelijk linkbuilden met nieuwe Webcycle tool

Wanneer je de trotse eigenaar bent van je eigen website of wanneer je de verantwoordelijkheid hebt voor de site van een bedrijf loop je al snel tegen een aantal dingen aan. Het meest voorkomende probleem hierbij is het krijgen van meer bezoekers en indirect de vindbaarheid in Google. Naast het optimaliseren van de tekst en titels op je website, is het verkrijgen van links naar je website nog altijd een enorm belangrijke factor.

Wat is linkbuilding?

Het proces waarin een website eigenaar of marketeer actief en bewust mensen en bedrijven gaat aanschrijven voor het plaatsen van een link wordt linkbuilding genoemd. Omdat er per saldo meer verwijzingen naar je website plaatsvinden zal een zoekmachine gemakkelijker je website weten te vinden en zal deze een hogere positie aan je website toekennen voor relevante zoekwoorden.

Naast het zelf plaatsen van een link op zogenaamde linksites zoals bijvoorbeeld de dochterpagina's van startpagina, zijn er talloze manieren om op een actieve manier links te verwerven die naar jouw site verwijzen. Omdat linksites naar verluidt steeds minder gaan meetellen volgens Google, is het ook echt raadzaam om eens andere tactieken na te streven.

Een unieke linkbuild tool

Opvallend is dat alle andere technieken om links naar je site te verkrijgen, vaak tijdrovende activiteiten zijn. Omdat het proces van links vergaren nogal omslachtig is, zijn de mannen van Webcycle gekomen met een ideale oplossing.

De automatische tool van Webcycle stelt je in staat om op een laagdrempelige en snelle manier links te ruilen met websites binnen de categorie van je website. Nadat je je aan hebt gemeld kun je direct aan de slag met het plaatsen van links op interessante websites.

Omdat alle website-eigenaren binnen de tool zelf kunnen aangeven wat hun specifieke wensen zijn ben je altijd verzekerd van een wenselijk linkprofiel. Met één klik op de knop kun je de link naar je website plaatsen.

Beter gevonden via Google?

Wil jij ook je website naar een hoger plateau tillen en meer bezoekers bereiken met je artikelen, producten of diensten? Meldt je dan direct aan voor Webcycle en start met linkbuilden!


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Samsung Galaxy S5 - Wit

Samsung Galaxy S5 - Wit kopen

De Samsung Galaxy S5 is het allernieuwste vlaggenschip van Samsung! Voorzien van een aantal trucjes in het toestel om je batterij te sparen wanneer deze leeg dreigt te raken.

Bestellen
Philips hue LED Lamp - Starter Pack - 3 LED lampen plus bridge

Philips hue LED Lamp - Starter Pack - 3 LED lampen plus bridge kopen

De Philips Hue is de nieuwste lichtinnovatie van Philips waarbij LED-licht in huis met behulp van de hue app op een smartphone of tablet bediend wordt.

Bestellen
Yipeeh Black Cruiser Fiets 12 Inch

Yipeeh Black Cruiser Fiets 12 Inch kopen

De Black Cruiser is in mat zwart. In Amerika fietsen de stoere jongens langs de Beach. Dit wil natuurlijk elke stoere jongen, ook al is hij 3 jaar.

Bestellen

Reacties


Sharp Ben | 2014-06-17 11:26:44

Dit lijkt inderdaad een geweldige tool voor bloggers en websitebouwers. Wat ik me wel afvraag is of Google (het gebruik van) dergelijke tools niet gaat zien als een "onnatuurlijke" manier van linkbuilden. Want indien dat het geval is, ben je natuurlijk verder van huis...

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback