Login

Fusie tussen Ziggo en UPC afgerond

Gepubliceerd: 2015-04-14 14:18:00 | Door Sanneb | 1168x bekeken |

Sinds maandag 13 april 2015 zijn Ziggo en UPC volledig gefuseerd, nadat het moederbedrijf van UPC Ziggo eind vorig jaar overnam. Nu de fusie helemaal rond is en UPC overgaat in Ziggo heeft het bedrijf ook direct nieuwe mobiele abonnementen naar buiten gebracht.

De twee leveranciers voor televisie, internet en telefonie hebben maandag bekend gemaakt dat ze officieel als één bedrijf door het leven gaat. UPC en Ziggo zijn al geruime tijd bezig met het bewerkstelligen om samengevoegd verder te gaan. Dit is helaas niet altijd van een leien dak gegaan maar het lijkt er op dat nu alles in kannen en kruiken is. In de afgelopen maanden kregen de klanten van Ziggo een hogere internetsnelheid en dat had te maken met het feit dat UPC deze internetsnelheid al aanbood aan haar klanten. Nu de fusie is afgerond wordt je via internet ook doorverwezen naar de website van Ziggo als je zoekt op UPC in bijvoorbeeld de zoekmachine van Google.

Als je een alles in één pakket wilt gaan afsluiten kun je nu dus terecht bij Ziggo. Het bedrijf biedt drie Connect & play Alles-in-1 pakketten aan. Het goedkoopste pakket dat je kunt afsluiten is het alles-in-1 pakket Start. De beste keuze voor een alles-in-1 pakket is Complete en voor de veel gebruikers is er nog het Connect & Play pakket Max.

Nieuwe mobiele telefoonabonnementen

De bovenstaande alles-in-1 pakketten van Ziggo zijn nauwelijks verandert, maar Ziggo heeft vandaag ook te kennen gegeven dat het de mobiele telefoonabonnementen verandert. De provider biedt vanaf nu vier verschillende mobiele telefoonabonnementen aan namelijk Voldoende, Ruim Enorm en Familie. Als klant bij Ziggo kun je voordelig gebruik maken van Ziggo Mobiel. Omdat je klant bent met waarschijnlijk een alles-in-1 pakket van Ziggo geeft de provider je een aanzienlijke korting op een mobiel telefoonabonnement.

De mobiele telefoon abonnementen zijn maandelijks aanpasbaar en ook maandelijks opzegbaar. Als klant zijnde kun je dus niet alleen goedkoop televisie kijken, internetten en bellen met de vaste lijn, je kunt ook goedkoop mobiel bellen. Het nadeel van Ziggo Mobiel is het feit wanneer je het alles-in-1 pakket opzegt je vijf euro per maand meer moet gaan betalen om wel gebruik te blijven maken van Ziggo Mobiel.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback