Login

Venkel

Gepubliceerd: 2014-05-21 10:39:12 | Door flowstyle | 1159x bekeken |

Hoe gezond is venkel

Venkel

Hoe gezond is venkel en waarvoor kun je venkel gebruiken?

Venkel

Venkel is in tegenstelling tot veel mensen denken geen fruit maar een groente. Venkel kan eenvoudig in de moestuin worden geteeld en is bovendien erg gezond.

Venkel is een gezonde groente, maar wordt in Nederland maar weinig gebruikt. De reden hiervan is dat veel mensen niet precies weten wat te doen met venkel. Het is eenvoudig en venkel is te verkrijgen in diverse soorten. Voorbeelden zijn kruiden, als knol of als siroop.

Venkel is in de Chinese geneeskunde een echte eyecatcher, want het heeft ontzettend veel positieve eigenschappen. Niet vreemd dat venkel dan ook in veel medicijnen wordt gebruikt en dan het veel wordt gebruikt tegen bepaalde aandoeningen.

Venkelthee is ook echt een goed huismiddel. Venkelthee helpt namelijk tegen buikkrampjes bij baby's en is daarnaast geschikt om de darmflora tot rust te brengen. Wanneer je meer informatie over de werking van venkel wilt, kun je het beste op de site kijken.

Ook staan op de website lekkere venkel recepten en kun je stapsgewijs lezen hoe je een venkel moet schoonmaken onder het kopje venkel schoonmaken

Wil je je gerecht dus eens voorzien van een vergeten groente? Neem dan eens een kijkje op de website venkel.net en ervaar de heerlijke smaak van venkel.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieflowstyle

Flowstyle

Ik ben eigenaar van diverse websites en publiceer regelmatig informatie omtrent medische items en gezondheidsitems. Voorbeelden zijn eiwitdieet.eu, beautystyles.nl en lymeziekte.com


Like deze focus


Naar boven
Feedback