Login

Succesvol afvallen met Mieke Kosters

Gepubliceerd: 2014-02-17 13:05:42 | Door Pieter ten Cate | 2886x bekeken |

Succesvol afvallen met Mieke Kosters

Een slank lichaam wordt binnen de westerse wereld geassocieerd met een gezonde en sportieve levensstijl. Afvallen blijft daarom voor veel mensen een doel en hiervoor zijn talloze diëten en programma's beschikbaar. Deze grote diversiteit aan opties maakt het je echter niet makkelijk om een dieet te kiezen dat werkt. Dieetgoeroe Mieke Kosters is wat mij betreft een absolute aanrader. In dit artikel leg ik je uit waarom.

Geen crashdieet of vieze dingen eten

Bij het woord dieet denken veel mensen gelijk aan weinig en/of smakeloos eten. Een goed en gezond dieet hoeft en is vaak absoluut niet een herhaling van dezelfde soorten voedsel. Sterker nog, een dieet waarbij je veel van de dingen die je lekker vindt gewoon nog mag eten, is ook makkelijker vol te houden.

Een goed dieet onderscheidt zicht van anderen in het feit dat deze zorgt voor gewichts- afname, terwijl het de gezondheid van het lichaam niet aantast. Het tijdperk van de zogenaamde crash diëten is daarom nu ook echt voorbij. Nieuwe dieetgoeroe ‘s en afvalcoaches doen hun intrede, zo ook Mieke Kosters.

Mieke Kosters is al sinds een paar jaar actief als gewichtscoach. Ze heeft inmiddels twee boeken die in Nederland al veel bekendheid hebben vergaard. De diëten die Mieke introduceert zijn laagdrempelig, hebben een sociale insteek en werken ook nog eens!

Ik ken mezelf en ben slank

Ik ken mezelf en ben slank kopen

Het nieuwe boek van Mieke Kosters. Overwin je valkuilen en val af mét chocola en wijn. Relaxed afvallen, slank blijven én superlekker eten – het kan!

Bestellen

De aanpak van Mieke Kosters

Succesvol afvallen met Mieke Kosters

In het laatste boek van Mieke "Ik ken mezelf en ben slank" ligt net als in het eerste boek de focus op het afvallen op een relaxte manier. In het dieet dat wordt omschreven in het boek mag je dan ook gewoon nog lekker dingen blijven eten.

Het boek heeft als uitgangspunt dat iedereen weet hoe je uiteindelijk afvalt, namelijk minder eten en meer bewegen. Maar waarom zijn we niet in staat om dit altijd dan al te doen? En hoe zet je de knop om, om eindelijk succesvol af te vallen.

In het boek wordt er aandacht besteed aan de psychologie achter jouw eetgedrag. Wat zorgt er precies voor dat jij keer op keer je eigen dieet saboteert? Wanneer je de oorzaak hebt gevonden van mislukte diëten met de saboteur-test op haar website, kun je de focus leggen op slank worden zonder frustraties en ergernissen.

Succesvol afvallen doe je zo!

In haar boek omschrijft Mieke in 3 stappen hoe je zogenaamde valkuilen overwint en eindelijk het heft in handen kunt nemen. De stappen zijn als volgt:

  • Stap 1: Slank eten - Je mag alles eten en kiest zelf wat je lekker vindt.
  • Stap 2: Slank denken - Leer je valkuilen herkennen en vermijdt ze!
  • Stap 3: Slank voelen - Eet niet langer door je emoties.

Het boek staat boordevol inzichten en eyeopeners die als steun kunt gebruiken tijdens het afvallen. Daarnaast is er nu ook een werkboek verkrijgbaar die je de discipline biedt om succesvol af te vallen.

Het leuke van het dieet van Mieke Kosters is dat je je gratis kunt inschrijven voor een Facebook workshop. Het enige wat je nodig hebt is het boek, zodat je zelf je eigen gewicht in handen krijgt. Zo kun je samen met anderen de uitdaging aangaan, wat uiteraard veel extra steun en plezier geeft.

Meer leren over het volgen van het dieet van Mieke Kosters? Koop dan direct het nieuwe boek!


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Het geheim van slanke mensen

Het geheim van slanke mensen kopen

Het eerste boek van Mieke Kosters. 'Dan hoorde ik zo'n dun type zeggen: "Ik eet wat ik wil en ik kom niet aan." Oneerlijk vond ik dat: ik kwam van de wind al aan.'

Bestellen
Philips Avance HR2096/00 Blender

Philips Avance HR2096/00 Blender kopen

Met deze Philips Avance HR2096/00 blender met Triple Action-mes kun je vrijwel alles verwerken, van fruit en groenten tot ijs.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePieter ten Cate

Pieter ten Cate

Met een brede interesse en focus op Internet en leuke weetjes, ben ik actief op Foogli als schrijver van diverse focussen. Uiteraard ook in 2015!


Like deze focus


Naar boven
Feedback