Login

Soorten slakkengel producten

Gepubliceerd: 2014-08-14 11:12:06 | Door slakkengelervari | 2324x bekeken |

Slakkengel

Hier krijgt u informatie over verschillende soorten slakkengel producten.

Er bestaan verschillende soorten slakkengel producten, de een wat meer bekend dan de ander, de een wat duurder dan de ander, de een kwalitatief wat beter dan de ander. Kortom, grote verschillen tussen de slakkengel producten. Als u interesse heeft in uitgebreide informatie over verschillende soorten slakkengel producten bekijk dan de website Slakkengelervaring voor meer informatie over deze producten.

Een wat duurdere variant, de Celltone. Deze is bekend van de reclames van Tellsell en is ook gemaakt van echt slakkenslijm. Deze slakkengel is ook het eerste product van slakkenslijm dat in Nederland verkrijgbaar was.

Een ook bekende, kwalitatief wat mindere variant is de slakkengel van de Action. Deze kost maar 5 euro en wordt veel gebruikt, echter bevat het geen echt slakkenslijm, maar wel plantaardig allantoïne. Ook zit er aloë vera in deze gel, net als bij de gel van De Tuinen.

Een bekende en kwalitatief goede variant van slakkengel is die van De Tuinen, deze is online te bestellen en kost ongeveer 29 euro. Naast het slakkenslijm dat deze slakkengel bevat, bevat het nog onder andere aloë vera.

Een andere, ook wat duurdere variant is de slakkengel van Natusor. Deze bevat ook het echte slakkenslijm en daarnaast is het verrijkt met collageen. Deze slakkengel is kwalitatief erg hoog, het bevat een hoge dosering aan slakkenslijm.

Een andere variant is de slakkengel van EML Cosmetica, deze staat ook wel bekend als de slakkengel die te koop was bij de Wibra genaamd Slakkenwonder. Deze is in tegenstelling tot die van de Action wel gemaakt van echt slakkenslijm en werkt daarom erg goed. Het is, net als meerdere slakkengels afkomstig uit Chili in Zuid-Amerika.

Wilt u meer weten over deze producten die gemaakt zijn van slakkenslijm? Kijk op de website Slakkengelervaring, hier vindt u namelijk alle informatie die u nodig heeft over slakkengel producten.


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Orange Care Baba de Caracol Slakkencrème - 50 ml - Bodycrème

Orange Care Baba de Caracol Slakkencrème - 50 ml - Bodycrème kopen

Vond u "Soorten slakkengel producten" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSlakkengelervari


Like deze focus


Naar boven
Feedback