Login

Slapen en slaaphygiëne

Gepubliceerd: 2015-02-08 11:50:38 | Door Sunshine | 1296x bekeken |

Slapen en slaaphygiëne

Wat is slaaphygiëne en waarom hebben veel mensen dat nodig?

Slaap

Slaap kopen

Vind u "Slapen en slaaphygiëne" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Slapen is zo fijn

Slapen moeten we allemaal, maar sommige mensen kunnen de slaap maar moeilijk vatten. Ook denken we dat we altijd bereikbaar moeten zijn en eigenlijk ook altijd online moeten zijn, dus zonder ons mobieltje gaan we niet naar bed. Nog even een spelletje doen, nog even Facebook checken, het hoort er allemaal bij. Nog even een whatsapp versturen en dan eindelijk gaan slapen, om vervolgens weer berichtjes te horen binnekomen en die weer moeten beantwoorden. Nee, we doe niets aan slaaphygiëne en kunnen daardoor maar moeilijk in slaap komen en krijgen niet de rust die we nodig hebben.

Slaap als een roos

Slaap als een roos kopen

Vind u "Slapen en slaaphygiëne" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Wat is slaaphygiëne

Slaaphygiëne zouden we allemaal wat meer moeten toepassen om echt goed tot rust te komen. Waar dat uit bestaat? Lees de volgende tips:1. Kijk voor het slapen gaan geen tv meer, minstens een uur voor het slapen gaan, de tv dus uit.2. Maak voor het slapen gaan een wandeling in de buitenlucht. 3. Geen mobieltjes aan, geen internet vanaf een uur voor je naar bed gaat.4. Neem een glas warme melk, met eventueel honing mee naar bed. 5. Zorg voor een aangename temperatuur op de slaapkamer, dus niet te warm, maar zeker ook niet te koud.6. Ga niet een spannend boek lezen voor het slapen gaan, lezen is wel geoorloofd, maar neem een boek wat niet teveel concentratie vergt.7. Ga niet met stress naar bed, dus probeer je zorgen van je af te laten glijden. Probeer eens ontspanningsoefeningen te doen, voor je gaat slapen.8. Neem een warm bad of douche voor het slapen gaan.
Natuurlijk is het geen garantie dat slapen beter gaat, maar wanneer er geen druk meer staat op het al dan niet moeten beantwoorden van mail of berichten, dan zal de rust in je hoofd al een stuk helpen om te kunnen slapen.

Litebook EDGE lichttherapielamp - Energielamp

Litebook EDGE lichttherapielamp - Energielamp kopen

Vind u "Slapen en slaaphygiëne" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Deel:

Focus gerelateerde producten


Zwitsal - Slaap Zacht Massageolie Lavendel - 200 ml

Zwitsal - Slaap Zacht Massageolie Lavendel - 200 ml kopen

Vond u "Slapen en slaaphygiëne" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSunshine

Sunshine


Like deze focus


Naar boven
Feedback