Login

Pillen machine kopen in nederland

Gepubliceerd: 2014-12-24 13:17:57 | Door Pillen-Machine | 2884x bekeken |

Pillen machine kopen in Nederland

Pillen machine kopen in nederland

Kan je een pillen machine kopen in Nederland? Is het handig om een 2e hands machine te kopen? Waarom goed bindmiddel.

Kan je een pillen machine in Nederland kopen?

Pillen machine kopen in nederland

Antwoord: Jazeker, je kan goede pillen /tabletteer machines in Nederland kopen. Het voordeel hiervan is dat je ze niet zelf in hoeft te voeren. Al het werk wordt voor je gedaan en je kunt eigenlijk meteen aan de slag. De pillen machines zijn van groot tot klein te leveren in elke prijs categorie.
Pillen machines mogen alleen gebruikt worden voor legale stoffen, om bijvoorbeeld kruiden en/of homeopathische stoffen te drukken voor eigen gebruik.

Meer informatie over pillen machine kopen

Is het handig om een 2de hands pillen machine te kopen?

Het korte antwoord hierop is: Nee, dit is niet handig !

Je weet nooit wat er met een 2de hands pillen machine is gebeurd. Er kan een slag in 1 van de verbindingen zitten, de stempels, of de aansluitingen van de stempels kunnen scheef zijn.

Dan nog een belangrijke factor. Je weet niet wat er met de machine gedraaid is en wat er nog aan kenmerken in de te drukken pil naar voren komen. Als er kenmerken terug te vinden zijn van niet legale pillen, dan achten ze jou hiervoor verantwoordelijk.

Al met al kan je beter iets meer geld uitgeven en een nieuwe machine kopen. waar je van verzekerd bent dat al de bovengenoemde ongemakken, niet van toepassing zijn.


Bindmiddel kopen

Een goed bindmiddel is belangrijk. Het zorgt voor de binding van de actieve stof in de pil. Het zorgt dat de pil stevig is, en toch goed kan ontbinden.

Verder zit er een zogenaamde flowing agent in, zodat de mix goed door de machine kan glijden.

Al met al is het zoeken naar de juiste verhouding bindmiddel en actieve stof, om de pil te creëren met de pillen machine die u heeft.

Meer informatie over bindmiddel kopen

Punch and Dies ( stempels ) kopen

De punch and dies zorgen voor de vorm van de pil. Wel of geen breeklijn, een bolling in de pil, of een aparte vorm.

Dan heb je nog de afbeelding in de punch and dies. Let hierop dat je weet dat als je een afbeelding van een bekend figuur, een merk, of iets dergelijks neemt, dat men je kan aanklagen voor schending van de auteurs rechten.

Dit gebeurt dan voor elke pil die gedrukt is. Het is handiger om een eigen afbeelding te gebruiken, dan heb je hier geen problemen mee.

Meer informatie over punch and dies kopen


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiePillen-Machine


Like deze focus


Naar boven
Feedback