Login

Ook witte tanden? Lees hier hoe

Gepubliceerd: 2014-05-28 10:06:37 | Door Dfeer | 1051x bekeken |

Witte tanden, wie wil het niet.

Iedereen wil witte tanden. Het nadeel is alleen dat niet iedereen witte tanden heeft. Natuurlijk verzorg je je gebit goed, maar soms is het geler worden van je tanden gewoon niet tegen te gaan. Als je dan toch witte tanden wilt, dan kan je je tanden laten bleken bij je tandarts of mondhygiëniste. Dat kan natuurlijk, maar dat hoeft niet. Want deze behandelingen zijn vaak duur. En het hoeft niet duur te zijn. Voor mensen die op een goedkope en eenvoudige manier hun tanden witter willen laten worden is er het White Light tandenbleekset.

Het White Light tandenbleekset is een middel om je tanden op een veilige manier thuis te bleken. Het White Light tandenbleekset bevat dezelfde materialen die professionals gebruiken om tanden te bleken, alleen ka je dit nu zelf thuis doen. Het White Light tandenbleekset bevat een aantal componenten.

In de eerste plaats bevat een White Light tandenbleekset de White Light gel die je tanden witter laat worden. Daarnaast krijg je bij een White Light tandenkbleekset een speciaal bitje waar je de White Light gel indoet. Dit bitje is bevestigd aan een speciaal LED-lampje dat je ook in het White Light tandenbleekset aantreft. Dit lampje activeert de werkzame stof in de gel en zo krijg je al binnen tien minuten zichtbaar wittere tanden.

Het White Light tandenbleekset is volledig veilig in gebruik. In principe doet het White Light tandenbleekset niets meer of minder dan wat jouw tandarts doet. Alleen kan je het White Light tandenbleekset thuis gebruiken en daardoor is het White Light tandenbleekset ook een voordelig alternatief om je tanden witter ta laten worden.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback