Login

Oogontsteking

Gepubliceerd: 2014-05-21 11:24:27 | Door flowstyle | 1528x bekeken |

Wat is een ontstoken oog?

Oogontsteking

Een ontstoken oog klinkt heel duidelijk, maar een ontstoken oog verschilt per persoon en aandoening sterk. Om die reden hieronder een overzicht van de verschillende soorten oogontsteking.

Soorten oogontsteking

Er zijn verschillende soorten oogontsteking, die allemaal op een andere manier kunnen ontstaan. Een ontstoken oog is doorgaans te herkennen aan irritatie in of rondom het oog. De irritatie kenmerkt zich door een rood, gezwollen of jeukend oog.

Bij een oogontsteking is het belangrijk direct langs een arts te gaan, want de gevolgen van een ontstoken oog kunnen leiden tot ernstige gevolgen.

Over het algemeen zijn er verschillende vormen van oogontsteking, namelijk ontstoken ooglid, bindvliesontsteking, hoornvliesontsteking of uveïtis. Afhankelijk van de aandoening zal een behandeling worden ingesteld door de arts. De soorten behandeling ontstoken oog zijn uiteenlopend. De arts kan ervoor kiezen het vanzelf te laten genezen, hij kan antibiotica voorschrijven of kan overgaan op verder onderzoek.

Wat te doen bij ontstoken oog is een veelgestelde vraag en daarvoor zijn uiteenlopende mogelijkheden om de pijn te verzachten. Het is in ieder geval belangrijk contact op te nemen met de arts om verdere gevolgen voor te blijven. Op ontstokenoog.be kunt u meer informatie vinden omtrent een ontstoken oog en de behandeling ervan.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieflowstyle

Flowstyle

Ik ben eigenaar van diverse websites en publiceer regelmatig informatie omtrent medische items en gezondheidsitems. Voorbeelden zijn eiwitdieet.eu, beautystyles.nl en lymeziekte.com


Like deze focus


Naar boven
Feedback