Login

Nederlandse bevolking groeit nog steeds

Gepubliceerd: 2015-11-30 16:06:27 | Door Femke Nijkerk | 598x bekeken |

Nederlandse bevolking groeit nog steeds

Nederlandse bevolking groeit nog steeds

De Nederlandse bevolking is nog steeds groeiende. Na jarenlange economische crisis is de Nederlandse bevolking alsnog, ook dit jaar, opnieuw gegroeid! Uit onderzoek is gebleken welke babynamen het meest gekozen zijn in Nederland. Wij lichten ze in dit artikel uit!

Populaire babynamen in Nederland

Populaire babynamen in Nederland:Claire, Kim, Cheryl, Sanne en Femke

De 5 bovenstaande namen zijn in Nederland de 5 meest gekozen namen, zo blijkt uit onderzoek van de website Hoerakaartjes.nl. Zij zijn gespecialiseerd in geboortekaartjes en krijgen voor de 5 bovenstaande namen de meeste aanvragen. 

De meeste aanvragen komen vanuit de Randstad zo blijkt uit onderzoek. De reden hierachter is dat de economie in Nederland aan het aantrekken is en met name in de Randstad. Doordat er hier relatief veel geld verdient wordt t.o.v. andere delen in Nederland, krijgen stellen uit de Randstad sneller de mogelijkheid om te kiezen voor het nemen van een kind dan stellen in andere delen van Nederland.
Dit is natuurlijk een gemiddelde en hoeft absoluut niet altijd zo te zijn, echter is wel duidelijk dat in de Randstad de meeste baby's opgroeien.
Meer informatie over het onderzoek kun je opvragen bij onze redactie! Wij helpen u namelijk graag verder.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback