Login

Natuurlijke schoonheidsverzorging

Gepubliceerd: 2014-10-26 16:59:13 | Door website77 | 1191x bekeken |

Natuurlijke huidsverzorging

Men verdoet vaak veel tijd aan een verkeerde schoonheidsverzorging. Het is veel eenvoudiger om het hele lichaam gezond te houden en vooral voor goed functionerende geslachtsklieren te zorgen. Dit houdt ons lang jeugdig. Ook een goede ademhaling en voldoende beweging zijn belangrijk.

Welke huidverzorging is goed?

Wie zich voornamelijk in verwarmde vertrekken ophoudt, nooit eens een wandelingetje in de frisse lucht maakt of wat aan sport doet. Moet zich er niet over verbazen wanneer hij al gauw op een kasplantje begint te lijken. Beweging in de buitenlucht, door bijvoorbeeld eens een klusje in de tuin op te knappen, houdt u jong en fris.
Neem regelmatig eens wat wisseldouches: het bevordert de bloedcirculatie.
Verder zijn er nog goede phytotherapeutische preparaten, zoals smeerworteltinctuur of -crème, en Viola tricolor tinctuur. Deze middelen worden uitwendig en afwisselend gebruikt en helpen de poriën te verkleinen en de huid te verjongen, 's Morgens, na het wassen, kunnen we onze huid inwrijven met Symphosan, het beproefde preparaat uit de smeerwortel. 
Tegen een felle zon of een doordringende kou, kunnen we ons daarna nog inwrijven met het beschermende wolvetmiddel Crème Bioforce. Maar dit is natuurlijk niet elke dag nodig.  ’s Avonds voor het naar bed gaan, deppen wij de huid nog even met Viola tricolor tinctuur. Dit kan het best door een dot watten met de tinctuur te doordrenken en daarmee ons hele gezicht te deppen. 
Om ook de talgklieren nog wat te ondersteunen, gebruiken wij twee- tot driemaal in de week een natuurlijke huidolie. Dit is doorgaans voldoende, voor zover wij ons niet blootstellen aan een overmatige kou of een heel felle zon.
Wie zijn huid gedurende enige maanden op deze wijze verzorgt, zal bemerken dat de huid er aanmerkelijk jonger op wordt en dat de poriën weer hun normale grootte krijgen.
Deze tips kunnen ook gebruikt worden als psoriasis behandeling


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Grahams Eczeem Crème - 75 gr - Bodycrème

Grahams Eczeem Crème - 75 gr - Bodycrème kopen

Grahms Crèmes kunnen gebruikt worden voor elke huidtype en zijn gewoon uitzonderlijk goed tegen Psoriasis en eczeem.

Bestellen
Sur Plus Lifting cream - 50 ml - Huidverzroging

Sur Plus Lifting cream - 50 ml - Huidverzroging kopen

Met Sur Plus huidverzorging zijn al je rimpels weg in een mum van tijd. Dit klinkt waarschijnlijk ongeloofwaardig maar dit product helpt echt. Een aanrader.

Bestellen

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieWebsite77


Like deze focus


Naar boven
Feedback