Login

Matrassen Outlet: Waar moet je op letten?

Gepubliceerd: 2014-04-28 09:43:46 | Door thisisaffil | 1221x bekeken |

Matrassen Outlet: Handige tips om op te letten

Als je van plan bent om een matrassen outlet te gaan bezoeken voor het kopen van een nieuwe matras, dan zal je misschien overweldigt worden door het aanbod en de verschillen qua prijskaartjes. Door jezelf in te lezen over de beschikbare matrassen, kun je een betere keuze maken bij het uitzoeken van een nieuwe matras. Wij proberen we je vandaag al op weg te helpen door je te informeren hoe je een matras moet behandelen en hoe je het meeste waar krijgt voor je geld.

Matrassen Outlet

Levensduur

Veel factoren bepalen hoelang een matras mee zal gaan. De kwaliteit van de matras is in veel gevallen de belangrijkste factor, echter zijn er ook andere aspecten van invloed zoals hoe de matras is gebruikt, wat de lengte en het gewicht is van de persoon die erop slaap en hoe goed er is om gegaan met de matras. Een standaard matras zal het in ieder geval zonder problemen tussen vijf en zeven jaar moeten uithouden, terwijl een duurdere matras vaak wel 10 jaar mee kan gaan. 

Types

Er zijn vijf verschillende soorten matrassen. Bedden die in een bepaalde positie kunnen worden gezet, zoals bijvoorbeeld ziekenhuisbedden, vereisen ook een aanpasbare matras. Dit soort matrassen vereisen vaker vervanging dan andere soorten. Een luchtmatras zal gebruikelijk veel langer meegaan, soms tot wel maximaal 25 jaar. Als je graag op je buik slaapt is het verstandig om een zachte matras uit te zoeken die je lichaam ondersteunt. Een traagschuim matras zal een goede keuze zijn. Slaap je liever op je zij, dan is een matras die niet teveel druk uitoefent op je heupen de beste keuze. Schuim, lucht of water matrassen zijn allemaal goede en logische keuzes in deze gevallen.

Onderhoud

Het ronddraaien en omdraaien van een matras verlengt de levensduur aanzienlijk. Probeer dit in ieder geval 1 keer per drie maanden te doen. Mocht je om een limiterende factor van de matras deze niet kunnen omdraaien, draai heb dan 180 graden (elke zes maanden). 

Opletten

Hoe leuk het springen op een matras ook is, elke keer dat je deze gebruikt als trampoline zal de levensduur afnemen. Probeer er niet om te staan of met je knieën op te zitten. Als je op je bed zit, doe dan je schoenen uit en kleed je om en ga vooral niet elkaar keer op dezelfde plek zitten. Dit gedeelte zal namelijk veel sneller sluiten als je dit doet. Koop daarnaast ook niet een matras totdat je er vijftien minuten op hebt gelegen in je favoriete slaappositie, anders kun je e er niet zeker van zijn dat de matras de juiste voor jou is. 

Een matrassen outlet is hier te vinden. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieThisisaffil


Like deze focus


Naar boven
Feedback