Login

Mannen doen het zonder te morsen

Gepubliceerd: 2014-03-25 14:04:42 | Door Sjoerd de Jong | 2058x bekeken |

Mannen doen het zonder te morsen

Mannen doen het zonder te morsen

Tja, vreemde titel misschien beste lezer, want zeg nou zelf, dat gemors moet toch een keer afgelopen zijn nietwaar? Dat gedoe met die tissues, schone sokken en plakkerig WC-papier moet toch stoppen? De condoom, de vangkous voor het plakkerige goedje tijdens het vrijen is erg gemakkelijk voor het veilig vrijen en teven voor het opvangen van je kwakkie.

Maar hoe zit dat dan met het masturberen?

Mannen doen het zonder te morsen

Dat gestuntel als je even een momentje voor jezelf wil of wanneer je partner je lekker verwent met een vluggertje met de hand heeft altijd zo’n vervelende afloop wanneer je de hele handel moet schoonmaken. De angst dat je alles onder spuit komt vlak voor het hoogtepunt opzetten en dat is niet fijn. Ook je vriendin, of voor homoseksuelen je vriend, vindt het ook niet altijd even fijn om de hele mond vol te hebben met jouw warme goedje na een orale bevrediging.

Onze wijze internetencyclopedie Wikipedia zegt het volgende over masturberen:

Mannen doen het zonder te morsen

Masturbatie, zelfbevrediging of onanie is het stimuleren van de eigen geslachtsdelen om seksuele opwinding te bereiken, meestal tot er een of meerdere orgasmen op volgen; bij een man wordt dit ook genoemd 'zich aftrekken' of 'rukken', bij vrouwen spreekt men soms over 'vingeren'.

De term masturbatie wordt ook wel gebruikt voor het met de hand stimuleren van de geslachtsorganen van de partner. Als het wederzijds gebeurt spreekt men van wederzijdse masturbatie, elkaar aftrekken of vingeren. Masturbatie en geslachtsgemeenschap zijn de twee meest voorkomende seksuele activiteiten, maar men schaamt zich cultureel bepaald dikwijls voor het masturberen.

Masturberen kun je dus bij elkaar doen en bij jezelf, dat mag duidelijk zijn.

Mannen doen het zonder te morsen

Maar hoe voorkom je nu dat je natte goedje overal verspreidt ligt en je moet gaan poetsten? Wel hier komt de truc:

Tussen je prostaat en je anus zit een plek waar je met twee vingers flink wat kracht moet zetten vlak voordat je ejaculeert oftewel klaar komt. Door hier druk te zetten voorkom je dat je sperma door je plasbuis naar buiten komt. In plaats daarvan zal het zich in je lichaam verspreiden waar het verder wordt afgebroken. Je plast het dus later gewoon weer uit. Deze truc vergt wel wat oefening, maar dat vinden de meeste mannen vast niet erg. Hou voor de zekerheid dus nog wat poetsmiddelen bij de hand en je zult zien dat je partner na de snelle daad lekker tegen je aan kan blijven liggen of dat jij gewoon weer door kunt gaan met je andere bezigheden, zonder eerst alles te moeten opruimen.

Ga dus rustig op onderzoek uit. Het kan geen kwaad. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het niet zo is dat er niets vrij komt. Dus als je dit weet toe te passen tijdens het vrijen, zal je hoe dan ook een condoom moeten blijven gebruiken. Veilig vrijen staat bovenaan de lijst en zoals velen weten is voorvocht net zo goed voorzien van zaadcellen. Je meisje kan dus al zwanger raken van voorvocht. “Voor het zingen de kerk uit” telt dus niet in het rijtje van veilig vrijen.


Mannen doen het zonder te morsen

Het doen zonder te morsen is dus mogelijk.

Mannen kunnen droog genieten. Oefening baart kunst!

Geniet van elkaar en van seksualiteit. Het is iets moois, gratis gegeven door moedertje natuur en daar mogen we lekker van genieten.  Geniet van elkaar of van jezelf. Het houdt je jong van geest en gezond van lichaam, zolang je het maar met respect en liefde voor elkaar en in alle veiligheid doet.


Met de groeten van Mister G


Deel:

Tags:

Focus gerelateerde producten


Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSjoerd de Jong

Sjoerd de Jong

Typerend voor zijn schrijven is het overbrengen van normen en waarden aan de lezers De titels: "Ze kreeg een vinger. Ze pakte mijn hele lijf." ISBN: 9789081832205 en Mister G ISBN: 9789081832212


Like deze focus


Naar boven
Feedback