Login

Ineens kreeg ik een hartinfarct

Gepubliceerd: 2014-12-27 10:12:08 | Door Sunshine | 1047x bekeken |

Nooit gedacht dat mijn hart......

Waarom zou ik een hartinfarct krijgen? Ik was toch al onder controle voor mijn darmziekte, dus mijn gezondheid werd al goed in de gaten gehouden, toch?

Hartinfarct ? Beroerte ?

Hartinfarct ? Beroerte ? kopen

Vind u "Ineens kreeg ik een hartinfarct" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Een hartinfarct

Ineens kreeg ik een hartinfarct

Ineens werd ik naar. Misschien was ik wel te moe, ik besloot maar eens vroeg naar bed te gaan. Mijn man had nog niet zoveel trek om te gaan slapen, dus ging ik alvast. Maar ik werd zo naar, niet echt benauwd, maar ademen ging ook niet zoals het zou moeten. Ik kon niet liggen, kwam overeind, maar kon ook niet zitten en staan ging al evenmin goed. Ik riep mijn man. Een beklemmend gevoel op de borst, steken in de nek, het was alsof iemand me bij de keel greep, maar mijn ademweg was vrij. Gelukkig was daar mijn man, die belde gelukkig direct de huisartsenpost.

De ambulance

De arts was toevallig in de buurt en het duurde niet lang voordat deze er was. Al onderweg, had deze een ambulance gewaarschuwd, want hij vermoedde een hartinfarct. Na een vluchtig onderzoek was daar een invasie aan broeders en voor ik het wist lag ik in de ambulance, met een infuus in mijn arm en een spray onder mijn tong. 

Het ziekenhuis

Ineens kreeg ik een hartinfarct

Aan de monitor, bloed prikken en allerlei toeters en bellen, medicijnen en even afwachten. Probeer wat te slapen.....dat ging niet natuurlijk! De volgende ochtend stond er een arts aan het bed, er was een hartinfarct geweest en er zou een catheterisatie plaatsvinden, direct! Ik legde me erbij neer, mijn lies werd verdoofd en er ging een slangetje naar binnen, rechtstreeks naar mijn hart. Ik kon het volgen op de monitor. Er zaten nogal wat verstoppingen in rond mijn hart, er moest een stent in worden gebracht, maar daarvoor moest ik naar een ander ziekenhuis, waar ik direct naar toe werd overgebracht en voor ik het wist zat de stent er in. Twee dagen later ging ik weer naar huis.

Het ECG en het angiogram bij een acuut hartinfarct

Het ECG en het angiogram bij een acuut hartinfarct kopen

Vind u "Ineens kreeg ik een hartinfarct" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Voorzorgsmaatregelen

De oorzaak was een te hoog cholesterolgehalte in het bloed, welke genetisch was aangelegd. Voorkomen kun je dit dus niet, maar je kunt het wel in de gaten houden, mits je het zelf weet! De avond van het hartinfarct besloot ik al, dat roken niet meer in mijn straatje paste, dus was ik vanaf dat moment al gestopt. Dit is overigens zonder problemen gegaan, geen afkickverschijnselen, niets, na toch zo'n 40 jaar stevig gerookt te hebben! 

Hartinfarct Europa

Hartinfarct Europa kopen

Vind u "Ineens kreeg ik een hartinfarct" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Impact van een hartinfarct

Het heeft een grote impact op je leven. Door alles wat je meemaakt, door de schrik, word je wat onzeker en bij elk pijntje denk je weer aan je hart. Je hebt er per slot maar één en wanneer die ermee ophoudt dan is het voorbij! Emoties komen gemakkelijker, voor je het weet ben je weer in tranen. Je gaat bewuster leven en rekent niet zo snel meer op anderen, immers, ik ging regelmatig naar het ziekenhuis voor mijn darmziekte? Niemand had ook maar iets ontdekt. Nu let ik beter op mezelf, weet dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn gezondheid, wanneer het dus minder goed gaat, dan zal ik naar de huisarts moeten gaan. Ik heb ervan geleerd, wees voorzichtig met je hart!

Zorgboek Leven Na Een Hartaanval

Zorgboek Leven Na Een Hartaanval kopen

Vind u "Ineens kreeg ik een hartinfarct" interessant? Wellicht is dit product dan wat voor u!

Bestellen

Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSunshine

Sunshine


Like deze focus


Naar boven
Feedback