Login

Makkelijk en snel afslanken! 45 afslank recepten-boek

Gepubliceerd: 2015-07-15 12:43:21 | Door Terry8925 | 1264x bekeken |

 Makkelijk en snel afslanken! 45 afslank recepten-boek

Het 7x7 Afslank receptenboek

We kennen het allemaal wel. Je hoeft geen tientallen kilo's kwijt, maar net dat kleine steuntje in de rug voor een strakke buik is altijd welkom. Je wilt je goed in je vel voelen, daarbij is verantwoorde voeding heel belangrijk. Je hebt lijkt alles al geprobeerd te hebben; lastige sportoefeningen waar je vaak geen tijd voor hebt maar waar je vooral ook niet zo'n zin in hebt. Ook moet je veel tussendoortjes afslaan en kost het veel moeite om te laten liggen wat niet altijd gezond is om te eten. Maar wat is dan wel gezond en verantwoord om te eten? En verlies je er ook gewicht mee? Al die vragen kunnen gelukkig beantwoord worden! Daarom dit handige receptenboek. Met meer dan 45 (buik)vetverbrandende recepten en veel verassende en gevarieërde ingrediënten. Zo kun je wekelijks tot wel 2 kilo verliezen, en wel op een gezonde manier!

Handige Recepten

In dit boek staan eenvoudige, vetverbrandende recepten voor de hele week overzichtelijk beschreven. Voordelig en makkelijk te maken voor jezelf of het hele gezin. De recepten bevatten uitsluitend natuurlijke producten en geven een vol en voldaan gevoel. Het is makkelijk vol te houden en zorgt voor blijvend gewichtverlies zonder jojo-effect.

Motiverende tips

 Makkelijk en snel afslanken! 45 afslank recepten-boek

Het boek bevat ondersteunende tips over hoe je per week 2 kilo lichaamsvet kunt verbranden, zonder een streng dieet en zware trainingen. Bovendien kan je uitvinden waarom hardlopen averechts werkt als je af wilt vallen en waarom niemand dit weet. En nog veel meer informatie die je niet mag missen!

Bestel!

Bestel het 65-pagina tellende boek hier meteen: 

http://www.Het_7x7_afslank_receptenboek/15427/42116

Ben je niet tevreden; niet goed geld terug garantie.

Je loopt geen enkel risico!

Eigen Ervaring!

Inmiddels heb ik het receptenboek zelf uit mogen proberen. En ik denk dat ik erg tevreden ben! Na ontvangst van het boek ben ik eigenlijk meteen begonnen met de recepten. Nou, ik heb wel eens een crash-dieet gedaan en dat was behoorlijk pittig. Je mocht eigenlijk haast niks meer eten, en dus hou je het totaal niet vol. Vooral als je gewend ben veel tussendoortjes te eten is dat moeilijk. En als je klaar ben met een crash-dieet zit het gewicht er in een mum van tijd weer aan. Daarom is het de prijs van dit boek meer dan waard: omdat je er daadwerkelijk iets voor krijgt, en nog blijvend ook! Het was voor mij totaal niet moeilijk om te volgen, je mag namelijk meer smaakvollere dingen eten zonder dat ze veel dikmakende stoffen bevatten. Ook bevatten de producten die je erin gebuikt geen andere nare ongezonde stoffen omdat het uitsluitend natuurlijke producten zijn. Veel groente vooral, eiwitten en goeie vetten. Na 3 dagen was ik al 2 kilo kwijt! Dit door ook veel water drinken. Eindelijk weet ik wat ik wél mag eten. En ik mag veel meer eten dan in het crash-dieet en loop niet met een honger gevoel. Daarbij voel ik me ook veel minder uitgeblust en het is veel gezonder voor je lichaam omdat je de voedingstoffen binnen krijgt die je nodig hebt! Uiteindelijk was ik na een week 5 kilo kwijt en toen ben ik er gewoon mee doorgegaan, het was zo lekker! Nu voel ik me nog steeds top en ben dik tevreden. Het is de beste uitgave die ik in lange tijd heb gedaan, je hebt er oneindig plezier van! Daarom raad ik deze geweldige recepten ten zeerste aan. Nooit meer gedoe met wat je nou moet eten, je hebt alles in de hand!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieTerry8925


Like deze focus


Naar boven
Feedback