Login

Simpele E-cursus: Pak Je Onzekerheid Aan!

Gepubliceerd: 2015-07-15 13:14:47 | Door Terry8925 | 803x bekeken |

 Simpele E-cursus: Pak Je Onzekerheid Aan!

Bevrijd jezelf

Normale onzekerheid ervaart ieder mens op bepaalde momenten in het leven. Maar als onzekerheid je leven gaat beheersen is het heel fijn als je dat op een krachtige manier aan kan pakken. Met deze effectieve en praktische e-cursus kun je meer kracht winnen, sterker in je schoenen komen te staan en vrij worden van kritisch naar je zelf zijn, eeuwig twijfelen en druk maken. Het wordt door middel van deze cursus vanzelfsprekender om grenzen aan te geven, minder afhankelijk te zijn en voor jezelf op te komen. Herken je jezelf in deze dingen? Het is zeker de moeite waard het te proberen! Een heel belangrijk onderdeel is te leren jezelf 100% te accepteren.

Stel je voor...

Hoe zou het zijn als je blijvend vertrouwen in jezelf had dat je nooit in de steek laat? Dat je diep van binnen kan beseffen dat je het waard bent succesvol, geliefd en gelukkig te zijn? Om niet meer alles perfect te hoeven doen en bang te zijn dat je een fout maakt? Hoe zou het voelen als je niet meer zenuwachtig zou zijn maar rustig, kalm en vol vertrouwen van je capaciteiten? 

Waarom het niet lukt

Je bent onzeker omdat je allerlei gedachtes en overtuigingen hebt die je zelfvertrouwen ondermijnen. Je houdt jezelf voor dat je teveel fouten maakt en maakt je zorgen over wat anderen ervan vinden. Voor jou zijn die gedachtes de onomstotelijke waarheid. Maar is dat wel de werkelijkheid? Hoe bevrijdend zou het zijn om die gedachtes voorgoed af te breken? Je zelfvertrouwen heeft veel invloed op bijna elk gebied in je leven; je ontwikkeling, je geluk, je relatie met anderen, je carrière en je gezondheid. Het is je basis!

De oplossing

Het geheim zit hem in inzicht, begrip en acceptatie. Dus vooral de strijd opgeven met je slechte, innerlijke gedachtes. Het is niet nodig ontzettend assertief te zijn en iedereen te vertellen hoe geweldig je bent. Het begint bij de waardering van jezelf en je kan dit leren door middel van eenvoudige, bewezen technieken die je gelijk in de praktijk toe kunt passen. 

Over de cursus

De cursus kun je zelf indelen en op eigen tempo volgen. Na aanmelding ontvang je elke week nieuwe informatie en inzichten. Daarbij ontvang je vragen en opdrachten die gelijk een blijvend zelfvertrouwen zullen ontwikkelen. Stap voor stap zul je het gezonde zelfvertouwen in jezelf terugvinden.

Voor een aantrekkelijke aanbieding volg je nu de volledige cursus met wekelijkse ondersteuning:

http://www.eCursus_Blijvend_Zelfvertrouwen/2328/42116

Direct na bestelling te volgen!


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieTerry8925


Like deze focus


Naar boven
Feedback