Login

Alles wat u moet weten over elektrisch roken

Gepubliceerd: 2016-03-16 14:57:37 | Door Femke Nijkerk | 821x bekeken |

Elektrisch roken wordt steeds populairder. Dat is niet heel vreemd, want de gewone sigaret mag op steeds meer plaatsen niet meer worden opgestoken. De elektrische sigaret biedt veel voordelen en het belangrijkste voordeel is wel dat deze overal gewoon ‘opgestoken’ mag worden. Deze sigaret stinkt namelijk niet, verspreidt geen hinderlijke geur en is ook niet gevaarlijk voor uw eigen gezondheid of die van anderen. De elektrische sigaret werkt namelijk op waterdamp. Daarnaast is de elektrische sigaret heel gemakkelijk in gebruik en is deze te verkrijgen in de meest uiteenlopende kleuren en designs.

Geniet van eindeloos veel voordelen

We hebben al diverse voordelen genoemd, maar dit zijn nog lang niet alle voordelen van de elektrische sigaret. U kunt deze namelijk direct wegstoppen in uw zak wanneer u dit wilt. De sigaret wordt namelijk niet heet en kan daarom altijd gewoon beetgepakt worden. De batterij is bij verschillende modellen in te stellen en er zijn modellen voor de beginnende en gevorderde elektrische roker. Het grootste voordeel zit nog wel op het gebied van gezondheid. Wanneer u twee weken lang de gewone sigaretten laat liggen en de elektrische sigaret rookt, dan merkt u dat u aanzienlijk meer lucht krijgt. U proeft en ruikt veel meer, u stopt met hoesten en heeft geen last meer van piepen bij het ademhalen. Daarnaast richt u ook geen schade meer aan de gezondheid van anderen aan.

 

Persoonlijk advies over de elektrische sigaretten

Bij ons kunt u de meest uiteenlopende elektrische sigaretten en toebehoren online bestellen. Echter, wij hebben ook twee winkels waar u terecht kunt wanneer u de opties eerst eens zelf wilt bekijken. Wij bieden u graag persoonlijk advies over elektrische sigaretten, of u nu online of in onze winkel wilt kopen. Zo maakt u altijd de beste keuze. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieFemke Nijkerk


Like deze focus


Naar boven
Feedback