Login

Hoe snel en effectief afvallen

Gepubliceerd: 2015-01-03 10:13:21 | Door Dfeer | 890x bekeken |

Meer informatie over afvallen?

Als je te kampen hebt met overgewicht is het zaak om hier iets aan te doen. Nu het nieuwe jaar is begonnen zul je waarschijnlijk voornemens hebben. Als je graag wilt afvallen is dit een goed voornemen. Afvallen kan op verschillende manieren, maar je wilt de kilo’s natuurlijk blijvend verliezen. Blijven hangen in een jojo-effect is allesbehalve wat je wilt. Daarom is het handig om te kijken op de afvallen startpagina voor tips.

Om het jojo-effect te voorkomen is het raadzaam om niet in één keer extreem af te vallen. Dat is voor velen wel de gewenste manier, want ze willen zo snel mogelijk van hun overgewicht verlost zijn, maar dan is de kans juist groot dat ze weer vervallen in oude patronen. Je lichaam is eigenlijk ook niet bestand tegen extreem afvallen. Het lichaam gaat dan in de 'hongersnood' stand. Als je dan na je dieet weer normaal gaat eten, zal het lichaam vetten opslaan in het geval er weer een 'hongersnood' komt.

De geleidelijke weg is ook bij het afvallen de beste. Ga voldoende bewegen en gezond eten, maar zorg er voor dat je iedere dag net iets meer verbrandt dan eet. Zo val je geleidelijk af.


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback