Login

griep

Gepubliceerd: 2014-05-21 11:14:49 | Door flowstyle | 1168x bekeken |

Wat zijn de symptomen van de griep

griep

Iedereen wordt wel eens getroffen door de griep, maar hoe herken je nu griep en wat zijn de meest voorkomende verschijnselen.

Wat zijn griepverschijnselen?

Iedereen wordt wel eens getroffen door de griep, maar er bestaat veel verwarring tussen griep en verkoudheid. Veel mensen roepen als ze verkouden zijn, dat ze ziek zijn. Dat is echter niet waar.

Wanneer je bent getroffen door de griep is een mogelijk symptoom verkoudheid. Dat wil nog niet zeggen, dat als je verkouden bent je ook daadwerkelijk griep hebt.

Griep is vele malen erger en kan voor risicogroepen zelfs leiden tot de dood. De griep komt jaarlijks in periodes voor en ieder jaar is er wel sprake van een griepepidemie in Nederland. Zo ook dit jaar.

Dit jaar zijn twee periodes in Nederland geweest waar er sprake was van een griepepidemie. De griepepidemie in Nederland valt dit jaar nog enigszins mee ten opzichte van vorig jaar. Dit heeft mogelijk te maken met het relatief zachte weer in Nederland. Zo is er geen sprake geweest van een strenge winter en waren de nachten relatief warm.

Toch is het niet uitgesloten dat de griep dit jaar weer zal terugkeren, met name rond de winterse periodes. Griep kun je herkennen aan koorts, keelpijn, diarree, oorpijn of hoofdpijn. Dit is afhankelijk van het virus en in welke mate je bent getroffen door de griep.

Voor meer informatie kun je terecht op symptomengriep.com waar alle symptomen griep worden besproken.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieflowstyle

Flowstyle

Ik ben eigenaar van diverse websites en publiceer regelmatig informatie omtrent medische items en gezondheidsitems. Voorbeelden zijn eiwitdieet.eu, beautystyles.nl en lymeziekte.com


Like deze focus


Naar boven
Feedback