Login

Fatburnes helpen bij afvallen

Gepubliceerd: 2014-01-05 11:28:10 | Door jeanpaul | 1598x bekeken |

Fatburners, wat doen ze eigenlijk?

Fatburnes helpen bij afvallen

Helpen fatburners bij het afvallen? Sportvoedingweb verkoopt tientallen verschillende afslank supplementen, ook wel 'fatburners' genoemd, we zullen je uitleggen hoe fatburners eigenlijk werken en zullen van de best verkochte producten wat meer op de ingredienten ingaan.

Fatburners helpen bij het afvallen

Fatburnes helpen bij afvallen

Door sportvoedingweb

We zullen meteen maar met de deur in huis vallen: fatburners werken niet ..... althans, niet vanzelf. Zittend op de bank met een zak chips en een glas cola een fatburner of afslankpil innemen heeft geen enkele kans van slagen.

Maar waarschijnlijk wist je dit al (je had wellicht anders gehoopt), maar echt ze werken alleen als je er iets voor doet. 

Maar ..., je bent dus van plan om serieus aan je vetpercentage te gaan werken (anders zou je geen artikel over fatburners lezen!). 

De fatburners of afslankpreparaten die verkocht worden op de website van sportvoedingweb zijn uitsluitend van gerenommeerde A-merken en leveranciers, en komen voort uit de bodybuilding industrie. Mannen en vrouwen die serieus met het vormen van hun spieren bezig zijn moeten zeer intensief trainen en hebben een uitgebalanceerd voedingspatroon. Spieren zijn nu eenmaal beter zichtbaar als er weinig of geen vet voor zit.

Bodybuilders moeten vlak voor een wedstrijd zorgen dat ze 'droog'worden, waardoor er heel weinig vet en uitsluitend spieren zichtbaar zijn. Ze eten dus de laatste weken voor een wedstrijd een super strak dieet waarmee ze wel vet verliezen maar niet hun spieren. In deze periode slikken ze dus vaak fatburners en afslanksupplementen om de laatste restjes overtollig vet te verliezen.

Professionele bodybuilders hebben rondom wedstrijden soms een vetpercentage van onder de  6%!

Ga bewegen om af te vallen!

Fatburnes helpen bij afvallen

Als je dus wilt gaan afvallen met fatburners is het dus zaak dat je eerst gaat sporten en bewegen!


Als je volledig ongetraind bent is het aan te bevelen eerst te gaan wandelen en krachttraining te gaan volgen in een sportschool, probeer wel een sportschool te vinden waar je begeleiding krijgt. 


Krachtsport zorgt ervoor dat je meer spieren krijgt en deze zorgen ervoor dat je automatisch meer vet verbrand. Door te beginnen met sporten verbeterd je conditie en hoe beter je conditie hoe hoger het vetpercentage van de vetverbranding.


Fatburners hebben dus alleen zin als je al een gezond voedingspatroon hebt en regelmatig sport beoefend!

 

Hoe werken fatburners?
De fatburners en afslank supplementen van Sportvoedingweb zijn allemaal op natuurlijke basis. Kruidenpreparaten, vaak van planten uit exotische oorden waarvan vaak al eeuwen lang de-stimulerende werking bekend is. Soms bevatten de supplementen een ruime dosis cafeïne, hoewel je in eerste aanzet hiervan af kunt vallen is het meer bedoeld als 'booster', zodat je je frisser en geïnspireerd zal voelen bij het afvallen.

Van alleen cafeïne val je niet af dus zullen er altijd andere hulpstoffen aanwezig zijn als groene thee en koffie extract of cayenne peper, zoals bijvoorbeeld bij Grenade Thermo Detonator. De Fatblocker van MDYbestaat geheel uit Chitosan, een vezel dat gemaakt word van schaal- en schelpdieren. MDY heeft ook nog Extreme Burner, een effectieve fatburner op basis van L-Carnitine.

De beste fatburner die sportvoedingweb verkoopt is Double Burner van het Spaanse topmerk Double Infinity. Hier zit alles in, een complete formule op basis van Gambooge, Cafeïne, Cayene-extract en L-Carnitine, maar met toevoegingen van Groene thee-, Guarana- , Gember- en Wilgenextracten.

In Lipo-Bolic van Revolutions zit een extract van een cactusplant uit India, de Caralluma Fimbriata, dat in deze eeuwenoude cultuur bekend staat als eetlust remmer en tevens je uithoudingsvermogen vergroot.
In Burner SF van Tested Nutrition zit Garcinia Gumm, dat gewonnen word uit een pompoenachtige plant, die een gevoel van volheid bevordert.

We hebben  tientallen supplementen die stuk voor stuk uitstekend werken maar bij iedere sporter een ander uitwerking hebben, we noemen er een paar: Stim-Elite en Roxy Lean van BPI Sports, de Stack en Liquid Burner van MDY. 

Eigenlijk teveel om op te noemen, iedere fatburner bestaat uit andere ingrediënten en heeft een andere uitwerking, je moet gewoon uitproberen welke het beste bij je past.

TIP: vul je e-mail adres in bij de sportvoedingweb nieuwsbrief en krijg meteen 5% korting bij je eerste bestelling, gewoon doen!


Deel:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactiejeanpaul

Jeanpaul


Like deze focus


Naar boven
Feedback