Login

erectiepillen

Gepubliceerd: 2016-08-18 09:11:56 | Door Lisa | 839x bekeken |

Erectiepillen

Erectiepillen, het overkomt iedere man wel eens: het krijgen van een (volledige) erectie of het behouden van deze wilt niet altijd lukken. Dit is, naast dat het vervelend is, op zich geen probleem. Het is heel normaal dat het niet altijd lukt. Dit kan komen doordat je veel gedronken hebt, oververmoeid bent of bijvoorbeeld in een moeilijke periode van je relatie zit. Pas wanneer je structureel geen erectie kunt krijgen of hem niet lang genoeg kunt behouden, is er sprake van een erectieprobleem. In dit geval is het verstandig om naar de dokter te gaan. Je wilt dit probleem uiteraard snel verhelpen. Erectieproblemen hebben namelijk een grote impact op je seksleven en relatie met je partner.

Het meest gebruikte hulpmiddel

Afhankelijk van de oorzaak van je erectiestoornis bestaan er diverse behandelmethodes. Bij een psychologische oorzaak is een psychologische aanpak ook vaak de beste oplossing. Je kunt hierbij denken aan ontspanningsoefeningen (bijvoorbeeld bij spanning of stress) of een gesprek met een psycholoog. Bij lichamelijke oorzaken bestaan er tal van andere oplossingen. Zo kan een te nauwe voorhuid of een kromstand van een penis met een operatie gemakkelijk verholpen worden. Uiteraard kun je ook voor diverse hulpmiddelen kiezen. Hierbij kun je denken aan hulpmiddelen om je seksleven wat spannender te maken en zo een erectie makkelijker te maken. Ook kun je gebruik maken van hulpstukken zoals een penispomp of penisring. Vrijwel het meest gebruikte hulpmiddel zijn erectiepillen.

Let altijd goed op

Erectiepillen zijn gemakkelijk verkrijgbaar en ook gemakkelijk in gebruik. Ze zorgen ervoor dat je penis een betere erectie krijgt en deze ook langer behoudt. Er bestaan grofweg drie verschillende soorten erectiepillen. Elke soort moet op zijn eigen manier gebruikt worden en heeft een andere werking. Welke pil je wilt gebruiken, hangt af van je persoonlijke situatie. Bepaal altijd met een arts welke soort pil voor jou het beste is. Het online bestellen van erectiepillen is zeker niet aan te raden. Ongeveer 97% van de op internet aangeboden pillen zijn neppillen (placebo’s) die naast dat ze niet werken, ook nog eens gevaarlijk kunnen zijn. Mocht je wel een echte erectiepil hebben besteld, dan kunnen er gevaarlijke bijwerkingen optreden. Het beste is dus echt om naar een arts te gaan, omdat die precies de werking van de diverse erectiepillen weet. 


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieLisa

Lisa

Als fictieve marketing- medewerker van foogli ben ik actief in het uitdragen van ondersteunende diensten op het foogli platform.


Like deze focus


Naar boven
Feedback