Login

Eiwitdieet

Gepubliceerd: 2014-05-21 10:22:54 | Door flowstyle | 1205x bekeken |

Eiwitdieet, welke werkt?

Eiwitdieet

Er zijn talloze diëten te vinden, waaronder verschillende eiwitdiëten. Maar welke werkt nu het best?

Het eiwitdieet dat werkt

Er zijn veel soorten eiwitdiëten op het internet te vinden, zoals het mentale dieetplan, het Dr. Frankdieet en meer. Maar welke werkt nu echt? En wat is het verschil.

Bij alle diëten is het belangrijk minder kcal te consumeren dan dat het lichaam verbruikt. Om die reden val je namelijk af. Nu zijn er verschillende diëten te vinden, denk aan het paleo dieet, Atkins dieet, Koolhydraatarm dieet en meer. Maar welke werkt nu echt?

Het eiwitdieet heeft in veel gevallen het meeste succes en dat is niet verwonderlijk. Eiwitten zorgen namelijk sneller voor een vol gevoel, waardoor je minder snel vreetbuien zult krijgen. Daarnaast worden eiwitten ook minder snel omgezet in vetten, dan bijvoorbeeld koolhydraten. Om die reden staan veel diëten dan ook in het teken van het verminderen van inname van eiwitten.

Op eiwitdieet kwam ik een totaaloverzicht tegen met alle soorten diëten en de voor- en nadelen. Waarbij het eigenlijk allemaal op één ding neerkomt. Afvallen moet je echt willen. Het maakt niet veel uit welk dieet je gebruikt. Houdt je van brood is het raadzaam om een dieet te nemen die het nuttigen van koolhydraten niet beperkt, zoals een koolhydraatarm dieet.

Kun je makkelijk zonder brood, probeer dan eerder een eiwitdieet of een dieet gebaseerd op het verminderen van de dagelijkse inname van koolhydraten. Over het algemeen worden koolhydraten ook afgeraden bij een dieet, maar bij het ene dieet is dit strenger dan het andere dieet.

Ik raad jullie aan om eens te kijken op eiwitdieet.eu hier staan niet alleen alle diëten, maar kun je ook handige tips en trucs vinden. Daarnaast staan de voor- en nadelen van de verschillende diëten en kun je terecht in het dieetforum voor vragen.


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieflowstyle

Flowstyle

Ik ben eigenaar van diverse websites en publiceer regelmatig informatie omtrent medische items en gezondheidsitems. Voorbeelden zijn eiwitdieet.eu, beautystyles.nl en lymeziekte.com


Like deze focus


Naar boven
Feedback