Login

Dermarollers

Gepubliceerd: 2015-11-04 15:34:42 | Door Sanneb | 897x bekeken |

Hier leest u alles over dermarollers!

Dermarollers zijn dé trend op het gebied van gezichtsverzorging. Veel mensen zijn ontevreden met de conditie van hun huid, er zitten bijvoorbeeld littekens, rimpels of andere oneffenheden. Ze gebruiken allerlei zalfjes en crèmes om hun huid er soepeler en strakker uit te laten zien, maar die middelen hebben allemaal weinig tot geen effect. Voor een chirurgische operatie hebben ze geen geld of dat vinden ze weer te ver gaan, maar men wil toch wel graag dat ze er iets jonger of mooier uitzien. Dermarollers zijn de oplossing voor deze mensen. Er zijn steeds meer mensen die een dermaroller kopen op het internet!

Hoe werken Dermarollers eigenlijk?

Een dermaroller is een schoonheidsapparaat dat u op uw huid gebruikt. De dermaroller bevat vele kleine naaldjes die u over de huid heen rolt. De gaatjes die hierdoor ontstaan gaan herstellen, dit zorg ervoor dat de huid dikker wordt want er wordt meer collageen aangemaakt. De huid zal hierdoor elastischer en steviger worden, wat uiteindelijk zorgt voor een strakker en jonger uitziend gezicht. Als u dit product gebruikt in combinatie met een verzorgend serum zal het resultaat nog beter zijn.

Eos Lip Balm

Een ander populair verzorgingsproduct van dit moment is Eos lip Balm. Steeds meer mensen in Nederland bestellen dit product. Eos Lip Balm is een zacht goedje die je op je lippen kan smeren met een hele verfijnde smaak. Wil u dit product ook bestellen kijk dan op deze website. Hier vindt een overzicht van alle Eos Lip Balm producten! 

Gebruik Dermarollers verstandig

Het is zeer belangrijk dat de gebruiksaanwijzing voor het eerste gebruik goed wordt doorgelezen, anders kunnen er nare gevolgen voor uw huid zijn en dat wilt u juist voorkomen. Gebruik de dermaroller in de eerste weken maximaal 2 keer per week. De huid zal hierdoor kunnen wennen aan het gebruik. Na de eerste paar weken zal u de dermaroller dagelijks kunnen gebruiken. Zorg ook dat u de dermaroller voor het eerste gebruik goed schoonmaakt met 80% alcohol, doe dit ook na elke behandeling. U wilt natuurlijk geen nare infecties of iets dergelijks oplopen. Er wordt ook aangeraden om uw gezicht voor gebruik ook te reinigen. Als u last krijgt van rode bultjes dan is dit een teken dat u teveel gebruik maakt van de dermaroller.Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieSanneb


Like deze focus


Naar boven
Feedback