Login

De verschillende soorten smaken van een e-sigaret

Gepubliceerd: 2014-07-13 13:17:11 | Door Dfeer | 956x bekeken |

Er zijn erg veel smaken verkrijgbaar tegenwoordig.

Elektrische sigaretten zijn niet alleen geschikt voor mensen die willen stoppen met roken. Sommige mensen vinden het gezellig om op een feestje een sigaret op te steken. Om het goed te houden kan men daarbij beter voor een elektrische sigaret kiezen, dan voor een gewone sigaret. 

Breed assortiment met sigaretten

Zoals vele rokers wel weten is er een enorm uitgebreid assortiment verkrijgbaar met verschillende sigaretten. Allerlei verschillende merken zouden zich van elkaar onderscheiden door middel van de smaak van de sigaret. Het leuke aan de elektrische sigaretten is dat deze over enorm veel lekkere smaken beschikt.

Smaken voor de elektrische sigaret

Banaan, chocolade, aardbei, koffie, meloen en sinaasappel. Het zijn slechts een aantal voorbeelden van de smaken voor de elektrische sigaretten. Het is zo gek niet te bedenken of de smaak is wel verkrijgbaar. Deze vullingen kunnen dus in allerlei verschillende soorten smaken aangeschaft worden. De elektrische sigaret is dus niet alleen gezonder, maar ook nog eens lekkerder.   

Het aanschaffen van vullingen

Om een bepaalde smaak te krijgen voor de elektrische sigaret, dient men vullingen te kopen. Deze vullingen zijn namelijk de smaken voor de elektrische sigaret. De vulling, ook wel een vloeibare stof, wordt verdampt met behulp van de verdamper van de sigaret. Deze damp wordt vervolgens geïnhaleerd. Het voordeel aan de vullingen voor de elektrische sigaretten is dat deze niet over schadelijke stoffen beschikt zoals teer en koolmonoxide. Deze twee stoffen bevinden zich daarentegen welk in gewone sigaretten. Er kan wel een keuze worden gemaakt uit vullingen met of zonder nicotine.   


Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieDfeer


Like deze focus


Naar boven
Feedback