Login

De fitness trends van dit jaar!

Gepubliceerd: 2015-08-11 18:54:08 | Door thimo raassen | 923x bekeken |

Wheyprotein geeft je alle informatie over eiwitten,fitness, gezondheid en bodybuilding. Er is voor ieder wat wils ook voor mensen die willen afvallen vind je er recepten,tips en informatie over eiwitten. Naast informatie kun je er ook terecht voor aankoop van producten zoals eiwitshakes,proteïne cookies,eiwitdiëten en meer.

Elk jaar maakt het American College of Sport Medicine (ACSM) de top 20 van fitness trends voor dit jaar bekend. Dit onderzoek word nu voor de negende achtereenvolgende keer gehouden door specialisten uit de fitnessbranche die gevraagd worden wat hun verwachtingen zullen zijn voor het komend jaar.
De eerste enquête werd afgenomen in 2006 en ontwikkelde een systematische manier om de gezondheid en fitness trends te voorspellen. Omdat dit onderzoek een overzicht geeft over de trends van het jaar werd er bij het invullen van de enquêtes wel gevraagd om zo goed mogelijk een onderscheid te maken tussen een ‘rage’ en een ‘trend’. De resultaten van dit onderzoek komen uit een enquête die word gehouden onder 28,426 fitness professionals van over de hele wereld. De fitness professionals bestaan uit gecertificeerde persoonlijke trainers, groeps instructeurs, klinische oefening specialisten, gezondheids specialisten enz. Hierbij hebben zij 39 verschillende trends aangeboden gekregen waar zij bij elke trend hebben moeten aangeven in hoeverre deze van toepassing zou zijn voor het jaar 2015 (op een schaal van 1 tot 10). Het respons van de fitness professionals was met 3404 ontvangen enquêtes (12%) hoog waardoor de ACSM door dit onderzoek een goed beeld heeft gekregen.
Volgens de professionals is de belangrijkste trend van 2015 Body weight training. Deze trend is geklommen met één plek in de top 20 ten opzichte van vorig jaar en heeft de nummer 1 positie overgenomen van High-Intensity Interval Training (HIIT). 
De andere fitness trends en de top 10 lezen dat is mogelijk op wheyprotein.nl, verder kunt u daar terecht voor alle informatie over fitness, gezondheid en meer!Deel:

Tags:

Reacties


Er zijn momenteel geen reacties !

Geef reactieThimo raassen


Like deze focus


Naar boven
Feedback